Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
normális felülírás kizáva! beállítások megtartása szintén! ha elméletben működne(?!?!) is, az 1.5 gb üres hely szerintem kevés ideiglenes tárolónak... lehet, hogy megpróbálja majd a rendszer, de kénytelen oda is bekavarni, ahová amúgy nem lenne szabad. bár inkább figyelmezet majd minden szépre és jóra. gyalulni már tud a vista, ha engedélyezed, amikor rákérdez. apróbb vista verzióhoz elég a 19.5 gb rész, de mondjuk ultimate + full office 2007 + nero 7 vagy 8 premium ( már a 7 maga több mint 1.5 gb!!!!!) + egy két apróbb program, és már tele is vagy. persze a feltelepített oprendszer letisztítható, kb. 4 gb. felesleges sallang (biztonsági metés, egyebek) kilőhető, de az már csak a végén, közben még kell neki a sok hely...
szóval szerintem gyaluld le magad előtte, aztán jöhet a vista...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ZéZé@PH
aktív tag
Szerintem egyszerűbb ha mindent újra raksz.
Ha sikerül is a programokat megtartani semmi sem garantálja hogy úgy fognak működni az új környezetben ahogy azt te szeretnéd. Ergo úgyis az lesz a vége hogy újrarakod, de ez már gányolásnak számít
A legkevesebb szívás az, ha tiszta telepítést csinálsz.''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest