Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz Steelmanus #2217 üzenetére

    Én is kivettem a Sound Blaster Live! 5.1-et a gépemből, az alaplapit használom mert ahhoz van driver. A Creative, hogy is mondjam, elásta magát nálam, csak a Vista miatt nem fogok X-FI-t venni. A DX10 engem speciel nem érint, a videókártyám még az SM3-at sem tudja. És? Nekem elég.

    Engem nem az erdekel hogy miert nott meg a lemezkezeles, hanem az hogy
    ezzel aranyosan csokken a vincsi elettartama.

    Hát tudod ez kicsit hasonlít arra, mikor valakinek a gépében 1 GB ram van és csodálkozik hogy megette a Vista. Vesz még 1 GB-ot és azt veszi észre hogy azt is megette! Mindez persze nem véletlen, ez így van kitalálva. Ha van elég akkor miért ne használja? Élettartamot csökkenti persze, de az a mínusz 2 hét ennyire zavar? (hasraütés) Egyébként is, telepítés után 1 max 2 hétig tekeri a vinyót, indexel, figyeli mit csinálsz, mikor mit indítasz el és ezt előtölti neked. Ezért is állítottam azt, hogy van amiben gyorsabb mint az XP.

    Első találkozásom a számítógéppel egy Sinclair ZX Spectrum 128k volt, később jöttek a Comodore-ok majd egy Enterprise 128. Ezután XT, 386, 486 stb. szóval én is végigjártam a DOS rendszereket és a Windows-okat is (kivéve a Milleniumot) Voltak nagyobb váltások amikor a drivereket újra kellett írni, módosítanivagy kibővíteni, de ez egy új rendszer esetén érthető. Ha a driverektől függött volna a Vista-ra váltásom akkor sosem került volna a gépemre (SB Live!, HP 670C ezekhez nincs driver, a Mustek scanneremhez meg trükközni kell de megoldható)

    A statisztikát így értem, de nem hinném hogy a Microsoft amiatt fog csődbe menni mert nem fogy elég Vista.

    Nem győzködni akarlak, félre ne értsd, csak nem szeretem mikor valaki egyből nekiesik a Vista-nak. Nem egyformák az igényeink, van akinek tetszik van akinek nem. Nekem tetszik :)

    [Szerkesztve]

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák