Új hozzászólás Aktív témák

  • Pipó

    őstag

    Csináltam egy teljes mentést 64 bit business verzióval. Sajnos csak úgy lehetett, hogy a másik partición lévő XP-t is lementette, de egye fene. Az egész 10-15 perc volt.

    Utána nekikezdtem kiváncsiságból DVD-re is menteni, ki is számolta mennyi lemezre lesz szükség, megformázta a lemezt a neki tetsző cimkével, majd tele is irta, majd IO hibára hivatkozva befejezte a mentést. Valamiért (USB-s külső iró) nem kérte a következő lemezt.(A lemez fullra volt irva, addig folyamatosan dolgozott, mendegélt a csik a mentőképernyőn rendben)

    Utána a vinyóra mentett fájlt beállitottam titkossá és rejtetté sajátgépből, mivel XP alól egyébként véletlenül is törölhető lenne, nyugodtan szerkeszthető minden figyelmeztetés nélkül (Vista alól csak figyelmeztetés és rendszergazdai jogokkal nyitható meg.)

    Nem nagyon szoktam elrejtegetni mappákat (most is csak a gyerek önállósága miatt tettem) ezért ahogy néztem, most csak total commanderből látom a mentést, ha beállitom, hogy látszódjanak a rejtett fájlok. Ekkor rajta van a kis piros nyil a mappán.

    Kérdés: hogyan tudom levenni róla majd a titkositást, hogy biztosan lássa a rendszer visszaállitáskor is? Vagyis visszacsinálni a titkositást (a mappában lévő fájlokat is titkosnak és rejtettnek állitottam be.

    "Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

Új hozzászólás Aktív témák