Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz idegen lény #51706 üzenetére

    Igaz, valóban a bal felsőt, elírtam... :R De, amit írtál a teljes Charms Bar kikapcsolásra, az így nyilván nem ok, de az említett touchpados dologra az általam linkelt leírás lehet jó.

    Nem arról van itt szó, h mki annyira imádja MS-t és falkáját (én se), de ha nem csíped őket, nem OK az új rendszer, akkor nem kell használni, aztán aztán kész. Hacsak nem vagy új, ezzel előtelepített gép, driver támogatás miatt rákényszerülve.
    Negatív véleményeket meg lehet írni xy logoutos topikba, v személyes bejegyzésbe, nem a szakmai topikjában ócsárolni érvek nélkül.
    Lehet korán adták ki, v sem, ki tudja, 3 év eltelt elvileg 2009 óta. Amúgy sima 8-cal se voltak akkora bajok, ezek a foltozások, 8.1, U1 stb. csak felhasználói nyomásra lettek belepakolva, holott nem feltétlenül volt égető annyira egyik se, főleg a legutóbbi U1...Viszont ez nagítív user hozzállás, újtól való makacs elzárkózás miatt van, másik topikban megfogalmazta egy fórumtárs jól (kicsit módosítva):

    "Ültess le egy Windows usert Linuxt, vagy Mac elé, öt perc után lefikázza anélkül, hogy esélyt adna a rendszernek, vagy hogy megismerje rendesen...

    Ültess le egy Linux usert Windows, vagy Mac elé, öt perc után lefikázza anélkül, hogy esélyt adna a rendszernek, vagy hogy megismerje rendesen...

    Ültess le egy Mac usert Windows, vagy Linux elé, öt perc után lefikázza anélkül, hogy esélyt adna a rendszernek, vagy hogy megismerje rendesen...

    +1: Ültess le egy fanatikus XP usert Win7 vagy Win8/ 8.1 elé, öt perc után lefikázza anélkül, hogy esélyt adna a rendszernek, vagy hogy megismerje rendesen... stb. "

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák