Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz megalover #9971 üzenetére

    "Most reméljük már nem fogja lezabálni a vinyómról a gigákat!"
    Sajnos de...

    Windows frissítések, az ehhez kapcsolódó visszaállítási pontok, valamint a kompatibilitás miatti DLL gyűjtemény (Windows\Winxs mappa) további gigabyte-okat fog elfoglalni a nem is olyan távoli jövőben.
    Az a 60G nem túl sok. Ahhoz hogy gond nélkül lehessen használni a rendszert, és ne kelljen állandóan azt nézegetni, hogy van-e elég szabad hely, ahhoz egy százas minimum kell. Persze, akinek 64G-s SSD-je van, az nem tud mit tenni ez ellen.
    - Kuka méretét lehet még csökketeni a C meghajtón, hogy ne 6-8-10G-t foglaljon, hanem csak mondjuk 1-et, vagy felet.
    - Temporary internet files könyvtár mérete is lecsökkenthető, mittudomén 100Mega alá,
    - Temp könyvtárat, ami alapból a c:\users\teneved\local setting\temp, át lehet állítani máshova, ahol van hely. Ez is gyűlik rendesen, mert sok kis mocsok van, ami nem takarít maga után
    - Ezenkívül a felhasználói profilokból, amit lehet, érdemes kipakolni más helyre. Pl. képeket, videókat, zenéket nem a c:\users-en belül érdemes tárolni, hanem kitenni valahova máshova, és a "könyvtárak" részhez hozzáadni.
    - Gondolom, az alap nálad is, hogy a játékokat nem a C:-re telepíted?

    De én ezeket mind megcsináltam és nekem is 53G a c: meghajtó. Engem mondjuk nem zavar, mert 1T-s vinyóból kapott 200G-t, amiből 150 szabad. A maradék 800 (ami alig több, mint 700 ugye), az meg D, ott vannak játékok, filmek, egyéb limlomok...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák