Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    Bemasolom ide is, hatha: :(

    Sziasztok!
    Van egy hp notim win7 64 bit-tel es tavaly megkotlott rajta a frissites, probalkoztam mindennel, vegul nem sikerult. Gondoltam ujra telepitem. Hetvegen keritettem erre sort a beepitett hp recoveryvel, ami faszan "ujratelepitette" a win7-et majd utana a szukseges drivereket. A problemam az vele, hogy 2011-es noti es a win7 is amit feltelepit meg a service pack 1 elotti, szoval brutal mennyisegu frissites szukseges, mire a mai allapot beallna. Gondoltam feldobok egy service packos frissitett wint, fel is ment, viszont a szukseges driverek hianyoztak, meg netem sem volt, mert a wifi-hez szukseges drivert se telepitette magatol a win.
    Vegulis a kerdesem az lenne, megoldhato, hogy feldobok egy frissitett windowst, majd ratelepitem a hp drivereit? Ha igen, hogyan? A notin talalhato a c-meghajto a rendszerrel, egy hp recovery nevu d meghajto, ami majdnem 18gb es egy hp tools nevu meghajto, ami 5gb koruli. Szerintem az origi rendszer a d-n lehet, innen telepiti vissza. Namost ebben lehetnek a driverek is? A hp tools meghajton pedig gondolom a tobbi hp util lehet.
    Vagy mas megoldas esetleg, hogy a friss win megkapja a szukseges drivereket? Igy sokkal elobbre lennek, mint egy kezdetleges win7-et felfrissitgetni.
    Koszonom!

    Azert gondolkodom rajt, hogy feldobom megis a frissitett wint es arra valahogy a drivereket, mert azota talalt frissiteseket ez a regi hp-s win7. 171 fontosat el is inditottam, eltelt 3 ora es el sem kezdte oket letolteni. :W Valami itt nagyon nem stimmel az update-vel, regen nem volt ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák