Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz s4hu|SyD^ #40369 üzenetére

    Gondoltam... :D
    Meg persze, az a tipikus user, aki időt se szánt rá, h megismerje, gondolom 8.1-re se frissítette stb., de mindegy, nem ez most a lényeg...
    Néha bezavarnak a kis pár száz MB-os partíciók, szokták javasolni azok törlését, csak nem tudom jó ötlet lenne esetedben?
    Korábbi állapotra állítás se tudom ennél konkrétan hogyan működik, h mindent tarol, v meg lehet neki mondani, h melyik partícióra, de vsz előbbi... Legjobb lenne lementeni adatokat és újrahúzni, visszarakni eredetibe az egészet, de, ha nem áll rendelkezésre akkora tároló, akkor ez kilőve.
    Esetleg leszedni egy MSDN 8-cast és feltenni a 4-es partícióra, termékkulcsot meg kiolvasni vhogy UEFI-ből, h aktiválni lehessen és akkor utána lehetne particionálni külön Win7-nek egyet. Gondolom 5-ös volt az adatpartíció, kizárólag rendszernek meg felesleges a 332GB.
    Többiek majd talán javasolnak, más (jobb) megoldást.

    Én továbbra is azt mondom, h érdemes lenne meghagyni 8-cat is és akkor mellé 7-et tenni, ha van rá mód, megfelelne neki, mert jól megférnek egymás mellett és így a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. :K
    Mert a jogtiszta rendszert, leváltani nem éppen legális virágboltira, hát nemtom... :U , ráadásul ha még van rajta gari, egy esetleges szervizelésnél lehet néznek majd egy nagyot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák