Új hozzászólás Aktív témák

  • Janusz001

    őstag

    válasz martonx #15560 üzenetére

    Elnézést a körülményes leírásért. Megpróbálom jobban, tehát anno keretekkel oldottam meg a weblapot, index.html re bejött a keret, felül logo.html, bal menü.html, jobb oldalt meg a menüből kért információ jelent meg.
    Tehát a menüben volt mondjuk céginfo, gyártás, kapcsolat stb. ,ezekre kattintva a logo.html és a menu.html maradt a helyén, csak a jobb oldali keretben lévő html oldal töltődött be, cserélődött ki, ez is egy különálló html file volt.
    Remélem így érthetőbb, ezt nem tudom manapság hogyan oldják meg, most túrom a netet, de nem igazán jutottam előre, ráadásul eléggé fapados a tudásom.
    Aztán még azt is hozzátenném, hogy mindezt 2 nyelven kellene, alapban magyar, aztán mondjuk zászlócskára kattintva kicserélődne a tartalom a másik nyelvre. Vagy pedig azt nem tudom meg -e lehet oldani, hogyha az adott országból keres valaki rá az oldalra, akkor már azon a nyelven jelenjen meg. Ezek még távlati tervek lennének, egyelőre a magyar oldal menürendszere működjön a weboldalon belüli hivatkozásokkal.
    Esetleg megköszönnék egy szájbarágós leírást, yt videót is.

Új hozzászólás Aktív témák