Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Custer
tag
válasz G Bedtime St #7250 üzenetére
Anno freemail-es mailcimemmel szerettem volna beregelni, de nem jött össze. Valahol fennakadt a mail, amit cb küldött volna. Csináltam próbaképpen egy citromail, és arra azonnal megjött a mail. Erre tisztán emlékszem, mert kurva ideges voltam miatta
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #7269 üzenetére
"Nem kapok emailt a ClanBase-től !
A levelező szerver olyan rendszert használ, amely csökkenti a terhelést. Emiatt előfordulhat, hogy csak később kapod meg a leveled. Emellett az is lehet, hogy a te email szolgáltatód lassú. Várj 24 órát, mielőtt panaszt nyújtanál be, vagy újrapróbálkoznál. A spam/junk mappáid is nézd át. Előfordul, hogy a ClanBase emailek spamként jelennek meg egyes levelezőkben.
Ha még így sem működik, javasolt egy másik emailt használni lehetőleg egy másik szolgáltatóét. Erősen javasolt valós email szolgáltatót használni az ingyenes hotmail, yahoo stb. helyett."Ha jól emlékszem, nekem a spam mappába jött az első levelem, miután beállítottam már nem oda jött a következő levél.
-
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #7271 üzenetére
Mondjuk nekem Gmail-om van, régen volt freemail-om, de azt töröltem.
Citromail-em meg sose volt.A szokásos helyre:
Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps
[ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
válasz G Bedtime St #7269 üzenetére
Ha nem jön 10 percen belül akkor sose... Nekem freemailessel sikerült csak.
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7306 üzenetére
hf&gl.
Tegnap takyval be akartunk nevezni 2on2 TDM OC-re, taky rám bízta a dolgot. Közben TDMeztünk és mondtam, hogy jön egy kurva-nagy vihar, áramtalanítok. A modemben a koax-kábel bedugva maradt.... szóval ma délutánig nem volt net. A nevezési határidő tegnap volt. Lehet lemaradtunk, írtam a supervisornak hogy mi lesz ...ha vmelyik csapat nem indul akkor lehet róla szó. Eddig 46 team van, remélem egy meggondolja magát. Lámaság itt is lol
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
szinesz.bob
senior tag
válasz G Bedtime St #7306 üzenetére
Jók a kérdések! Ezek engem is érdekelnének.
-
gamerpeter
tag
válasz G Bedtime St #7308 üzenetére
felevenni a kacsolatot irc-en tudod mindenkivel.vagy marad a levelezés, egymás utáni idöpont egyeztetés cb-n.
-
@rglaaf
veterán
válasz G Bedtime St #7329 üzenetére
látom sikerült elfogadni a kihivást, majd a TU serveren letoljuk ha üres lesz , ip-t tudod?
PSN:BiZzare_0 ️
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7336 üzenetére
Állítólag fake szerverek és accot akarnak vele lenyúlni.
250pajzs? Azmeghogy? Egy screenshotot tudnál linkelni?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
@rglaaf
veterán
válasz G Bedtime St #7364 üzenetére
pedig jo lenne ha lennél mert szerintem csuszni fog ,épp most kezdik a 2 mapot akik 20:00 kezdték, valami irc klienst dobj fel annélkül nehéz itt a a forumon intézni a kupát
btw ne izgulj még soha nem toltam 1v1-t UT3-al
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
-
1up
csendes tag
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7462 üzenetére
4 nap meló? Milyen munkát lehet annyi idő alatt elvégezni?
"botrany nepseg, teglahazak es fish and chips......"
1UP-nak amúgy fel van kötve, elég fejlődőképes a gyerek meg neki volt ideje gyakorolni amíg te melóztál, szal Goat nem lesz ez egyszerű meccs...
Remélem streamen nézhetjük majd vagy specben.Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
1up
csendes tag
-
gamerpeter
tag
válasz G Bedtime St #7517 üzenetére
amig nincsenek lejátszva a meccsek addig nem.de rövidesen minden mecsnek ki lesz irva az idöpontja és aki nem jelenik meg az buktaaaa.
-
gamerpeter
tag
válasz G Bedtime St #7524 üzenetére
sztem kicsit inkább magát huzta tul...
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7524 üzenetére
Milyen időpontokban érnél rá? IRC-re fel kellene mászni néha ott van lehetőség gyakorlásra.
Takyval mi a helyzet? Valamiről lemaradtam?
-
gamerpeter
tag
válasz G Bedtime St #7527 üzenetére
ja semmi semmi csak ártatlan poén volt...
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7537 üzenetére
Ez a beszéd!
Viszont én kb. 5-re érek haza és még újra kell telepítenem a rendszert, UT3-at..mindent.
IRC-re nézz fel, sztem 7 körül én is tudok csatlakozni és keresünk valami ellenfelet. Bár az is lehet, hogy visszateszem a régi acronis imagemet és majd hétvégén csinálok új telepítést.Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7539 üzenetére
IRC-n leszel? Vagy hol tudlak majd elérni? Ingame message-et küldjek esetleg?
-
szinesz.bob
senior tag
válasz G Bedtime St #7549 üzenetére
No para!
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7600 üzenetére
Ahh értem. Köszi! Holnap szétnézek a közeli sztech boltokban, hogy milyen van.
Quan-Chi: igaz, elég jól skálázódik a játék különböző konfigokon. Viszont a torrentes verzióval nem sokra mész max. ha offlline játszol. Alig van tört szerver...
[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
válasz G Bedtime St #7612 üzenetére
Nem DeathGoat-ként toltad eddig? Bár mindegy, a tripla raksi tőlem is kinéz bárkinek (mint jó noobtól ) Csak a netem ne lenne ilyen sz@r Itt falun szívatnak rendesen a szolgáltatók (háttér infók szerint a UPC megkente a "döntéshozókat", hogy ne adják ki a DIGI engedélyeit, amíg ki nem építik a saját hálózatukat, és el nem szipkázzák a potenciális ügyfeleket). Jó kis zsiráf hozzáállás Ebből csak annyit érzek, hogy itt lógok az "ideiglenes" 1 megás neten, és több, mint egy éve várok normális sebességű netre. És közben felnő egy generáció, akik már meg se ismernek, ha betévedek a játékba... De sebaj, jön még kutyára teherautó
[ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
Na én is regeltem!
-
szinesz.bob
senior tag
válasz G Bedtime St #7618 üzenetére
Ja,de eléggé furcsa még nekem. De régen volt már a quake3...
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7618 üzenetére
Milyen konfig kell hozzá? Lehet intézek valami vga-t a munkahelyi gépembe mert nem hinném, hogy a dzsunka alaplapi vga-val menni fog. A munkatársak meg majd arra lesznek figyelmesek, hogy üveges tekintettel k.rvaanyázok a gép előtt.
-
JohnR
aktív tag
válasz G Bedtime St #7622 üzenetére
Hehe
1 megán nem férünk el ketten Az asszony mindig akkor akar videót nézni, amikor benn van a társaság... nem tok veletek lövöldözni, pedig tegnap este 10 körül elkentem a noobok száját Bermin[ Szerkesztve ]
-
gamerpeter
tag
QL tökjo meg minden csak sztem nem nekünk ut3 playereknek. én is ugy vagyok vele mint gomba.ha 2 havonta 1x kb elinditom mindig nagyot csalodok magamban is meg a játékban is.hasonlo de közel sem ugyanaz.gyorsabb játékmenet viszont a fegyverek meg a mozgás sokkal egyszerübb és nem lehet annyi taktikát és trükköt bevetni mint ut3ban.(bár biztos nem látom teljesen tisztán a helyzetet mert sosem quake-eztem masszivan.)ez egy eléggé régi és kiforrott játék nagyon tapasztalt playerekkel, legalább annyira szük rétegnek szol mint az UT.de ez 2 élü dolog ha egy q3 player belecsöppenne egy ut3 warba kb köpni nyelni nem tudna.és ha valaki igazán komolyan tol egy gammát akkor abba csak belezavar egy másik játék sztem.ezért marad számomra csak és kizárolag az ut3.
ja sikeferi:kb elfut minden konfigon.még a haverom 1000 éves laptopján is, akkor leteszem neked a nagyesküt ,h bármilyen szar is a munkahelyi géped kb 500 fps-el fog rajta futni.
[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
válasz G Bedtime St #7643 üzenetére
Jah. A Templomban lelőtt fenn a csizmánál, és utána nem éledtem újjá, hanem néztem ezt a nyomorékot, hogy ugrál a hullám mellett és volt, hogy 90 fokban lefele lőtt az aimbotja a sokkolóból Alig volt feltűnő a csalás. De már akkor gyanút fogtam, amikor két pisztollyal a kezében szaladgált, és minden lövése belém trafált, amikor meg háttal volt nekem, és le akartam sniperrel szedni, és hirtelen felém fordult és kapásból fejbe lőtt... na akkor már biztos voltam az aimbotban. Nem igaz, hogy nem lehet ezeket kiszűrni a szerverről :S
Mindenesetre szánalmas egy kis köcsög volt, ki is lépett mindenki. A botnak meg mutogathatta utána a tudását Ezeknek ilyenkor beraknék 10 botot godlike-ban, aztán azoknak bizonyíthatna -
Akybron
aktív tag
válasz G Bedtime St #7672 üzenetére
A 9600GT tuti elég lesz, a proci szerintem határeset, bár a 4GByte memo, meg a nagy cache jót fog tenni neki.
(Én 2,8-as P4 512k cache 512MB memo ati radeon 9600SE 640x480 felállásal kezdtem, 15FPS volt az eredmény)
Mielőtt megveszitek a kártyát nézzétek meg, hogy az alaplapon legyen PCI-express slot.73&DX HA5OJN
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7672 üzenetére
Egy 2magos cpu nem lenne rossz, nagyon igényli a game. A ram nem téma, a 9600GT is elég.
-
Fáraó
őstag
válasz G Bedtime St #7674 üzenetére
"amugy 2k az ut3 az 576-ban"
És 500 Ft az Árkádi MM-ben az UT3. Ha pesti vagy, vagy van pesti ismerős, érdemes beszerezni.VIGYORRRGAZMUS.....
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #7677 üzenetére
Basszus, hogy ez az UT3 community milyen kihalt lett.
A klánomból is ki fogok lépni, mert "enyhén" passzív.
Elkezdtem játszani a Dragon Age- Origins-el. Végre egy nyugis szerepjáték, nr. 1 game!
-
Custer
tag
válasz G Bedtime St #7686 üzenetére
+1
[ Szerkesztve ]
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
yoleeka
tag
válasz G Bedtime St #7686 üzenetére
Szintén csatlakozom a társhoz.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Better to reign in hell, than serve in heaven...
-
Froclee
őstag
válasz G Bedtime St #7677 üzenetére
Bocsi a hirdetésért, de tőlem 1500ért meg lehet venni bontatlanul.
És kellemes ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
-
Akybron
aktív tag
válasz G Bedtime St #7943 üzenetére
Köszönöm . Ha ott vagy, igen komolyan kell küzdenem a dobogóért.
Ha Ferykee is ott van, akkor már nincs esélyem.
Extra nehezítésnek pár napja új egerem van, amit meg kell szokni.Amúgy a főmáker én vagyok, néha olyanokat sikerül lőnöm, hogy én is csak lesek. Nálam nem jellemző az ultrakill, de az utóbbi pár napban volt néhány.
Koforokkal nekem semmi bajom, inkább Sentinel idegesített a "minden halálnál odaszólok valami szívhez szólót" stílusával (Mostanában sokkal visszafogottabb, meg nem is látom gyakran)
73&DX HA5OJN
-
tom_tol
addikt
válasz G Bedtime St #7943 üzenetére
Hali
neked csak simán telepített ut3-d van vagy van trükk is
(mielőtt bárki megkövezne csak egy érdeklődő kérdés semmi más)Üdv
-
tom_tol
addikt
válasz G Bedtime St #7951 üzenetére
bocs, biztos rosszul fogalmaztam
de t.képpen nincs jelentősége
üdv és kösz -
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #8011 üzenetére
Akkor hajrá [pH!], sok sikert.
-
old gray
addikt
válasz G Bedtime St #8011 üzenetére
Ööö én most itt nyomom a supportot, de természetesen egy saját szerver finanszírozásában is szívesen részt vállalok. A szerverrel várjunk egy kicsit még sztem...először legyen együtt a banda.
-
gamerpeter
tag
válasz G Bedtime St #8048 üzenetére
igen teljes értékü 2k4 van benne.win7 alatt nem tom megy e,de nekem megy vistával ugyhogy biztos megy win7en is.a ut99-et belöle viszont csak offline tudtam eddig használni.
[ Szerkesztve ]
-
kabalababa
tag
Ahol kinézted, mennyiért adják, mert tudok egy helyet, ahonnan már én is rendeltem többek közt PC-hez is. /igaz ez nem Magyarországon van /
Nem tudom közületek ki ismeri ezt az oldalt.
Maga a játék £4.98, a szállítási költség meg £2.95. Összesen kb. 2355 Ft - szerintem megéri.[ Szerkesztve ]
-
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #8057 üzenetére
Nem körülményes. /szerintem /
Mondjuk nekem van internet kártyám, az van beállítva a fizetési módnál.
De lehet be tudom állítani azt is, hogy ha rendelek, akkor a te címedre menjen a csomag. -
Kb. 2000Ft (10 USD) a letölthető, DRM mentes digitális változata az UT2k4-nak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tEh_nite
csendes tag
-nemtudom h milyen a nem teljes értékű de szinte biztos h teljesen okés a cucc
-win7 alatt default nemfog minden (extra egérgombok felismerése G5-n mondjuk) klappolni de van 64bites exe hozzá = én vistán tolom és kifogástalanul megy, ez u ugy eljátszható win7-en, gali-nak is okés lett végül
-nemcsak h van olyan jó de messze túl is szárnyalja / de ugye kinek a pap,.. / -
gamerpeter
tag
én 2kért vettem cd galaxisban, de ahogy látom már nincs.
-
kabalababa
tag
válasz G Bedtime St #8121 üzenetére
Itt egy kép.
-
Custer
tag
válasz G Bedtime St #8317 üzenetére
pedig eddig nagyon úgy néz ki h akkor lessz..
-
dr0id
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest