Új hozzászólás Aktív témák

  • tejeskifly

    aktív tag

    Na, próbálom bonyolítani az életem :D

    Szóval, a net az én szobámba jön be, a nappaliban pedig van egy ip-tv, és egy media box, amin minidnla segítségével szoktunk filmezni. Ez wifin csatlakozik a hálózatra. De mivel elég messze van a szobám, így nem a legerősebb a jel, és hd filmek (10-12Gb-nél nagyobbak akadnak, átlag másfélórás mozifilmek)

    Ezért kitaláltam azt, hogy mivel, én a szobámba tudok a t-home-os routerre csatlakozni (ilyen modem és router egyben dolog), a 1043nd-t átvinném a nappaliba. A padláson átvezetett kábel-en kapná a netet (ez volt eddig az ip-tv boxba kötve). Viszont ha az ip tv boxát a routerre csatlakoztatom, nem közvetlen a netkábelre kötöm, akkor kép nincs, csak kiírja a tv épp milyen műsor megy. Net viszont van.

    Amit még észrevettem, hogyha az iptv box van közvetlen a a t-home-os routerrre kötve, akkor a kis csatlakozást jelző ledje, narancssárga, a router jelző ledje viszont zöld.

    Valakinek valami ötlet esetleg, hogy tudom ezt megoldani. Igazából már csak azért is jó lenne, mert alvás közben, még a külső hdd meg a kis hűtője sem zúgna a fülembe. Bár annyira nem hangos :)

Új hozzászólás Aktív témák