Új hozzászólás Aktív témák

  • #07400704

    törölt tag

    Üdv. mindenkinek!
    Segítsetek kérlek ötletekkel, mert attól tartok szét basz az ideg, és amikor közönségesen fogalmazok, akkor tényleg csúcson jár az idegrendszerem!
    Nem rég vettem egy TP Link Archer AX73(AX5400) routert, nem is lenne semmi baj, kitűnően működik, egyetlen 1 területen vérzik el, ami miatt tulajdonképpen vettem, az pedig a TIDAL streamer szolgáltató, egyszerűen nem tudok/tudunk informatikus barátommal rájönni, hogy mi a szájonbaszott anyjáért szaggat olykor kizárólag a TIDAL-el, minden más flottul működik, hiba nincs, de a TIDAL az naponta minimum 1x, de inkább többször biztos elkezd szaggatni, akadozni, és mindenféle anomáliát csinálni, hálózati lejátszón, kapott már fix IP címet is a lejátszó, prioritás kijelölést is, aztán nem kijelölést, minden esetben ugyan ezt játsza, a hálózati lejátszóval nem lehet gond, mert az előzővel is ezt csinálta, és tulajdonképpen minden TIDAL felületen ezt csinálja!
    De most jön a csattanó! az előző routerrel, ami ehhez képest totál fapados, Tenda N600, azzal minden rendben volt, 1x sem akadt meg, napokig mehetett folyamatosan, akkor sem, na akkor most mit tegyek, azon kívül, hogy szétverjem??? nem létezik, hogy 1 nagyságrendel okosabb, modernebb eszköz ne tudjon megugrani egy ilyen egyszerű feladatot, mint a TIDAL streamelése.
    Bármi nemű ötlet, megoldás, bármi érdekel, én magam annyira nem értek hozzá, de a havernak tolmácsolnám az ötleteket.
    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák