Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz snooze #5827 üzenetére

    Amikor ilyen megoldást alkalmazok, akkor arra azért van szükség, mert nem akarok 100 méter LAN tyúkbelet használni (meg átfúrni falat stb stb) :DDD
    "Sajnos" gyakran hívnak olyan helyekre, amikor benézték a "hálózati nyomtató" fogalmát. Gyakran megesik, hogy vesznek kisebb-nagyobb vállalkozások több, nagy teljesítményű multifunkciós masinát (1 milla+/db), aztán utólag derül ki, hogy nincs beépített WiFi a kütyüben, csak LAN meg USB...(utoljára Kyocera masináknál futottak bele a versenyzők)
    Ilyen esetben az AP és a Universal Repeater funkció a legkényelmesebb megoldás.
    Azért fontos, hogy Universal Repeater legyen, mert ez esetben a LAN port is él, azaz elérhető a nyomtató, sima repeater mód esetén ez nem mindig van így.
    Ebből adódóan a sebesség ebben az esetben nem érdekes...

    mezis
    Nem egy adott feladathoz veszek ennyit, csak előrelátó vagyok. ;] Azon AP-k, amik támogatják az Universal Repeater módot is, egyre ritkábbak. TP-Link-en kívül igen ritka, hogy tudják más gyártók AP-i, legalábbis ilyen olcsó kategóriában.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák