Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz spendor #52826 üzenetére

    Szia,

    Nincs ilyenre lehetőség, igazából néhány opció van, hogy másoktól kapj ilyet, de ez csak ingyen van:
    * Ha valakinek itt esik DZ-ben és ráér neki játék szempontjából, akkor meghagyja a karakter sárga tatyójában, behív téged a játékba (azonos platform alapfeltétel), és pl legránátozza magát, és amikor megfekszik, akkor ugye eldobja a cuccot és te fel tudod venni. Itt ugye nem feltétel, hogy együtt legyetek, amikor megszerezte.

    * Együtt játszol másokkal, barátokkal, és nekik esik küldetés alatt bossból, vagy, küldetés jutalomként, esetleg a közös időben kapott tapasztalati ládából ersik, akkor azt meg tudja osztani. Ugyan ez igaz DZ-re, az ott együtt játszott idő alatt szerzett cuccok megoszthatóak a másikkal, ha jól rémlik 1 órán belül (kivéve az a cucc, amit rugótól, vagy más játékostól szerzett, azok nem megoszthatóak, csak az előbb is említett módszerrel (kinyírod magad és eldobod). Pl én sokszor csináltam ilyet, hogy kaptam CF cuccot, de nem kellett, akkor beírtam a közösbe, hogy ha valakinek kell, akkor jöjjön érte az adott bejárathoz, és ott megtalálja, legránátoztam magam és otthagytam mindent, mert nem volt kedvem kimenteni.

    És kb ezzel ki is merül a másoktól való szerzés, ha nem számolom, hogy másik játékost is lelőhetsz a DZ-ben, vagy ha akaszt, és azt levágod, és neki volt a cuccai között, bár ez nem önkéntes ugye :)

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák