Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Zjunior #37584 üzenetére
én már meg is forgattam azt a pénzt
nekem 3x kellett megforgatni a bónusz+a befizetett összeg összegét...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Zjunior #37609 üzenetére
akkor neked bizony a....
grat (Y)... nekem az első befizetésemet "duplázták" meg..... és így ugye....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #37614 üzenetére
nekem folyton csak 750ft-osat küldenek, pedig nem olyan tétekkel játszottam ám...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
válasz Zjunior #37614 üzenetére
Ne feledje, a bónuszt a kifizetés előtt háromszor kell megforgatnia.
erről beszéltem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Zjunior #37619 üzenetére
nem baaaj, akkor is meg kell forgatnod
ha a pénzt a KIVEHETŐ résznél látod, akkor jó
most hol van? BÓNUSZ alatt?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
janos1988
addikt
válasz Zjunior #38757 üzenetére
Ha nem fog fájni, hogy elmegy, akkor rakd csak meg ennyivel. De ha minden áron meg akarod pukkasztani, akkor én azt mondom, hogy 10k elég lesz. Ne áldozz be rá semmit se, kivéve ha milliomos vagy.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
föccer
nagyúr
válasz Zjunior #39063 üzenetére
Akkor már inkádd Chease hendiben. Az jobban fizet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
janos1988
addikt
válasz Zjunior #39060 üzenetére
Nekem online már meg van, csak várom, hogy az elhalasztott meccsekből álló fogadást jóváírják. Rakhatnám, ha nem pókereztem volna tegnap.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
föccer
nagyúr
válasz Zjunior #39079 üzenetére
Ha nem érzel semmit, akkor ne rakj semmit. Nem powerből kell játszani, az mindig rossz tanácsadó.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
lacy86
addikt
válasz Zjunior #39060 üzenetére
Szerintem ez meggyozo lehet!
Nottingham - West Ham
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest