Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #7379 üzenetére
nem fogja. az nv driver crashel, annak a hibaüzenetét látod. ehhez az nv is kell.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #7476 üzenetére
annyira nem tudom őszintének tekinteni a panaszodat, lásd még a hszed 2.-3. mondata.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #7514 üzenetére
van egy kék, lvl15ös +6%ar damage modom, meg egy szintén kék, +5% total armor. még mindig használom őket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Title Update 3 - Delayed
Agents!
The reception for The Division 2 Title Update 2 and Tidal Basin has been generally positive, but we have also received a lot of feedback for improvements from our forums, Reddit, Twitter, and elsewhere.
In order to fine-tune the balance of our game and to ensure the best possible player experience for everyone, we have decided to move the release of Title Update 3—including Operation Dark Hours, our 8-player Raid—from April 25 to May 2019. The final release date of Title Update 3 will be based on results from further testing and balancing of the game. Operation Dark Hours will be your biggest challenge to date, and we want to make sure that we've properly tested the large amount of balance changes that are coming to both PvE and PvP and listen to your feedback about the changes before introducing the raid.
The Division 2 is a live game, and the team is committed to improve the quality of all upcoming updates. As announced on State of the Game last week, we are opening a Public Test Server (PTS) for The Division 2 on PC to test further updates and balance changes before they are released. The plan is to structure the PTS in phases, each lasting a few days and focusing on a specific part of the game. We will have surveys and dedicated forum threads (together with our traditional general and technical issues forums) to cover these topics.
The PTS will be available through Uplay to anyone who owns The Division 2 on PC. Starting on Wednesday, April 17, players will be able to try out the new features and fixes coming with Title Update 3. Access to the Raid will not be part of the PTS, so as to ensure the entire community is able to discover it and compete at the same time upon release. We will announce the exact schedule of the Public Test Server and its phases over the next few days.
We thank you all for your patience, and hope you are as excited as we are for the future of The Division 2. Your passion, your support, and all your feedback are incredibly appreciated, and we want to keep working with you, our community, to make the game an even better experience.
Thank you again, Agents, and see you in Washington, D.C.
/The Division Team
[link]Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz -=Jam=- #7752 üzenetére
ez nekem hálózatos történetnek tűnik. vagy mindig letölt valamit az elején, vagy van néhány tcp timeout csatlakozásnál.
-
nagyúr
nemesis oneshotolja a heroic bosst
üt, mint a vonat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
valamelyik pc-s ph!s klánban van még esetleg hely?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ilyen ajtó beragadós sztorim nekem is volt. kb. 2-3 a megjelenés óta összesen. nem minden 2-3 nap...
szerintem gyaluld le a játékot, állítsd be, hogy újra letöltse, mondjuk amikor egyébként nem játszanál (éjszaka/munkaidő alatt). a dx12 módot sem érdemes erőltetni, ha egyszer nem stabil...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz arnikusz #7817 üzenetére
td1ben is rengeteget mentünk 1-1 vendoros darabbal. most kevesebb vendor van, kisebb is a jelentősége, főleg azért veszek 1-1 darabot, mert olyan talent van rajta, amelyik kell valamelyik ruhához. ha nem lenne rekalibrációnál transfer cap, akkor sokkal nagyobb jelentősége lenne a vendoros cuccoknak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szia,
köszi a lehetőséget, de Anonymus23ék is felkínáltak egy helyet, és őket választottam. remélem nincs harag!
-
nagyúr
Egy mesterlövész átlagos napja:
Azt mondják, hogy a tac50em használhatatlan, pedig nem is az, hanem egy nagyon szép, antenna dekoráció, amely álcázza rádiós szerepemet.
És egyébként is, a másik hosszú antennám most már végre sebezni is tud, köszi Massive!Egy szűk folyosóra érkezve hátramaradok, így a csapatom élvezheti a +10% fejlövéses sebzés buffot. Belenézve a szkópba, minden, amit látok, az három, előttem táncoló hátizsák. visszaváltok lassú tapsolásra, hogy a csapatom továbbra is élvezhesse a fejlövéses sebzés buffot.
Átugrottam a matchmakingre, és kaptam néhány gépfegyveres srácot. A küldi hátralévő részében a szkópot használva még szebb és nagyobb betűkkel olvashatom a SUPPRESSED feliratot.
Belépve egy új terembe a küldiben, mindenki kidobálta a gyújtólövegeket, fürkész aknákat, gyújtógránátokat, füstbombákat, én szart se látok, a küldi játszhatatlan.
Újra matchmaking, kifogtam egy skilles játékost, aki cc mániás, hozzáadva 100%nyi bizonytalanságot még az egyébként is zavaró hiénatánchoz, 7/5 lövés mellé, elraktam a távcsövest, leheveredtem, és néztem az előadást.
Néhány ellenség túl gyenge, még addig sem tudnak ellenállni a csapattársaimnak, amíg megtöltöm a puskámat.
A csapattársaim a terem túlsó végében ugrálnak, amikor a másik oldalon egy magányos npc elkerüli a figyelmüket. Igen, végre én is lőhetek valamire, töltés befejezve, szkóppal becserkészve. Abban a pillanatban, ahogy meghúzom a ravaszt, az egyik csapattárs feje bukkan fel a célkeresztben.
Utolsó terem, a boss is lejött. A fejét kidugja, és nyugton marad. Végre én is csilloghatok! Szkópot fel, hajrá! A célpont tiszta, ujjammal lassan meghúzom az elsütőbillentyűt. Ekkor valaki rámdob egy gránátot, a képernyő rázkódik, és elvétem a lövést.
-
nagyúr
válasz Fox Mulder #7886 üzenetére
ja, csak az itteni signal lost az még csak májusban fog kijönni.
-
nagyúr
meg akarták, de nem jött be. néhány embernek segített egy kicsit, de általában nincs változás.
@-=Jam=-: [link] ezt nem kéne a raiddel egyszerre kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
az már napvilágot látott, hogy egy tárgynál van egy pont pool, amit felhasznál arra, hogy elossza a tulajdonságok (pl. health on kill) értékei között.
ezek az értékek számítanak jónak/rossznak/kiválónakHP - Health (points)
BA - Bonus Armor
HoK - Health on Kill
CHC - Critical Hit Chance
CHD - Critical Hit Damage
CDR - Cooldown Reduction
AWD - All Weapon Damage
WtD - Weapon Type Damage (pistol dmg, etc.)
HSD - Headshot Damage
DTE - Damage to Elites
HZP - Hazard Protection
SP - Skill Poweraz arialdi és az alps brand szettek a kevesebb rajtuk lévő tulajdonság miatt esélyesebbek arra, hogy magasabb értékeket kapjanak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #7943 üzenetére
mondjuk a chrome 300 nyitott lappal nem az a memóriakímélő fajta.
persze nem tudom, hogy ilyen típus vagy-e.
megnézem én is majd, mennyire telíti a ramot. különösebben nem zavar, amíg nem fagy miatta a játék, mert azért van, hogy használva legyen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #7947 üzenetére
dx12ről én is hamar lejöttem, ahhoz képest tegnap volt csak két akadásom, ami viszont esélyes, hogy shader újrafordítás miatt történt.
-
nagyúr
szuper, akkor legalább tudok egy emberről, akinél megy eléggé kompikált kártyám van, meg régi is, kevés mérnökórára fordítható szeretet jut már neki a gyártótól, szóval én annyira nem vagyok annyira meglepve azon, hogy nálam ez a szitu.
-
nagyúr
némi guide weapon skinek gyűjtéséhez.
-
nagyúr
dító. aki kimaxolta akkor, amikor rossz volta felirat, annak most sem dob többet. 132/188cal állok, és már csak a heti dobhat, meg persze az exoticok.
-
nagyúr
válasz VikMorroHun #8029 üzenetére
loadouts ftw.
-
nagyúr
új szettek a ptsen:
ACES AND EIGHTS (requires Sharpshooter specialization for 5 and 6 piece bonuses) 2/6: +20.0% Weapon Handling
3/6: +20.0% Accuracy
4/6: +10.0% Marksman Rifle Damage
5/6: Dead Man's Hand: flip a card by shooting an enemy with your Marksman Rifle, headshots flip two. Full House refills your weapon and stops ammo depletion for 10 seconds. 4 of A Kind grants 30% bonus armor for 10 seconds. Aces and Eights grants the next 5 bullets 100% damage.
6/6: Sheriffs Favor: Effects of Dead Man's Hand are applied to all of your Party/Raid members.TIP OF THE SPEAR (requires Survivalist specialization for 5 and 6 piece bonuses) 2/6: +20.0% Pulse Skill Power
3/6: +20.0% Cooldown Reduction
4/6: 20% protection from Elites
5/6: Electromagnetic Trigger: Crossbow bolts are equipped with proximity detonators. On impact, bolts trigger a 9m pulse.
6/6: Aggressive Recon: When killing an enemy, trigger a small pulse from their location. Party/Raid members deal 20% extra damage to pulsed targets.NEGOTIATORS DILEMMA (requires Demolitionist specialization for 5 and 6 piece bonuses) 2/6: 10,000 Armor On Kill
3/6: +30.0% Health
4/6: 30% Explosive Resistance
5/6: Blowback: Launch a grenade at the target that depleted your armor, can occur once every 3 seconds.
6/6: Press Home the Advantage: Explosions caused by the player stacks a bombardier buff. Each stack of the buff grants Party/Raid members +10% explosives damage and the player with 10% bonus armor for 10s.dps összesítő ptsen:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
a cp szint nem változik, amíg a cp támadás alatt áll. ha van olyan piros vagy ződ pisztoly, amelyik hozzá van drótozva, mindegy, milyen távolságra, a cp szintje állandó marad.
-
nagyúr
én arról beszélek, hogy ha npc-k támadják a cp-t akkor annak szintje a támadás végéig lockolva lesz, egészen onnantól kezdve, hogy a piros/zöld pisztoly feltűnik valahol a térképen, addig, amíg el nem tűnik.
-
nagyúr
a demo bónusza érdekes, de a +10k armor on kill az 250k armor esetén 4%. nem estem hasra.
az aces 6/6 overkill így elsőre, főleg ha stackelődik, 4/8 embernél ez effektíve godmode+örök lőszer+onehit. a tip of the spear nem rossz, de az aces mellett a fasorba sincsen.@norti: jaja, szintén zenész.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
bug. menj körbe, le a mozgólépcsőn. nagyon félrevezető, ahogy az előtérben amikor lelőttél mindenkit, kinyílik az ajtó, ami a lefelé vezető létrához visz, csak onnan nem tudsz továbbmenni a vágányokhoz a végén.
mondjuk kilőni ki tudsz, és vissza se lőnek, mert nem "látnak" be. Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
nem, a metróból nem lehet oda feljutni.
akkor körbe kell menni, valahol lesz bejárat. sajnos sok bountys helyszín ilyen.
-
nagyúr
egy órája játszottam, akkor bizonyos szerver oldali triggerek késtek. volt, hogy a fehér házban jött a warning, hogy kijött a cp foglalásnál a boss.
-
nagyúr
válasz TommyS_27 #8339 üzenetére
akkor csak sz@r balance. nerf pls.
lmgnél mivel annak a legnagyobb a dmg-je az automata fegyverek között, különösen durva tud lenni a weapon dmg, szóval erre illet volna rohadtul odafigyelniük. de nem, az lmg specifikus talent még ad +lmg dmget, nem is keveset, a stability loss pedig messze nem tette használhatatlanná a talentet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TommyS_27 #8341 üzenetére
ezt én már feladtam rég, és igazából mindegy, mekkora a ttk, csak legyen valamiféle balansz, amikor a szituációtól függ, melyik meta a jobb, és nem visz el egy mindent, mint a piros hetes.
-
nagyúr
válasz zsozsooo #8385 üzenetére
igen, a chatterbox 3. talentje ad + rpm-et, ha ölés után újratárazol, és ezt megkapja a többi fegyvered is.
azt mondjuk nem hiszem, hogy a saját talentjei nem élnek, legfeljebb nem veszed észre. az első talentje minden kilőtt lövedék után 1%rpmet ad. 60as tára van, ha a lőtéren kitárazol vele egy célalakra, a végén már sokkal szaporábbnak kell érezned a fegyvert.
a másik talenje pedig ölés után visszatesz a tárba 20 lőszert. utcai piros mobokon tudod a legjobban demózni, mert így a 60as tárkapacitás fölé is mehetsz vele (76os tárról van valahol screenshotom).Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #8388 üzenetére
én se, a 3. talent miatt van bent. az elején lassú, keveset sebez, csak közelre jó. :|
és mégis,
a föld!lapos [ Szerkesztve ]
-
nagyúr
The current signature ammo drop rate is working as intended and not bugged.
mindezt arra válaszolták, hogy túl kevés sig ammo esik (nem arra, amikor specet váltasz session közben, és még a régihez potyog).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz arnikusz #8426 üzenetére
az a baj, hogy hamar elfogy a mati. smg-t kell kraftolni, 35 polikarbonát kell bele, és az a steelel szemben nem esik szétszedésből. egy ládából meg kapsz 6-8at.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #8430 üzenetére
ez, hogy b@szná sz@jba vele magát aki kitalálta... egész héten ezt a sz@rt farmoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest