Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Reaper #4710 üzenetére

    egyszerűen, Bende cimbora volt olyan rendes és áttolta föncsinek a bnk-fileokat tartalmazó cuccost, amihez ugye kód kell az aktiválásához, az felinstall, berakta a game-be, elindít.. Erre bejön server, mapra fel, nézem a szalonokat, "Lexus".. :D
    Azonnali hatállyal osontam befele és ott figyeltek a gépek, nem hittem el.. válaszotttam egyet (a fekete színűt...) ki az utcára és ott vagyok a Lexussal, és online.. ezt már mégjobban nem hittem el, mondom, nem igaz. Elinditok, megyek, szám fülög ér, egyszercsak beadott 3 online embert, és mire kimondtam hogy ezt mostmár végképp nem hiszem el és hogy Bende te egy isten vagy!...:D, addigra már le is dobott a serverről :DDD Tanulság: sajnos, azért ennyire könnyen még egy kiváltáságos klubföncsinek sem megy..
    Utánna már nem is engedett fel, csak épp addig, amig nem kapott valamilyen adatot a serverről.
    Kilép, net kikapcs, game indit, uj profil kreál, elkezdtem villámgyorsan egyet elölröl, és elkezdtem felfedezni a szalonokat, és ott figyeltek a járgányok :) sajnos, pénz híján csak a tesztvezetésre tellett, de ez is sokkal jobb volt a semminél, így végig lehet menni az összesen szépen, igaz, az alfával mire körbejártam a szigetet, igencsak elhúzodott az idő..
    1.5 perces orgazmusaim voltak az éjjel :B

Új hozzászólás Aktív témák