Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #6587 üzenetére

    Ezzel egyetértek! :K
    Én sem akarom, hogy úton-útfélen csíterek jöjjenek szembe velem. Az meg, hogy ez a srác azzal amit művel esetleg másoknak is betesz, az már más kérdés. Nyílván ez gondolom őt hidegen hagyja, hisz akkor nem csinálná. Ez egy szemét dolog.
    Mert azzal, hogy ő így el játszadozik még nem is lenne baj, de ha másokat zavar ezzel, akkor nyílván az elítélendő, az ilyennek valóban semmi keresnivalója ott.
    Nekem személy szerint nincs bajom azzal, hogy mások csalnak, addig amíg másokat ezzel nem zavarnak. De a legjobb megoldás, szerintem is az lenne, ha a csalást teljesen ki lehetne iktatni az online játékból ( nem csak itt, mindenhol ).
    Trainert, cheat-et én is használok, de csak is single módban. Online ez eszembe se jut/na, hisz nem akarom én senkinek sem elrontani a szórakozását, meg egyébként is akkor oda lenne a Fair Play.
    Csak az a baj, hogy sokat tesznek az ilyen dolgokra és ezért is van ennyi csaló. Ha már kiiktatni nem tudják a csalókat, akkor legalább a csalás lehetőségét kéne a single részre korlátozni, talán még ez lehetne megoldás.
    Szerintem az ha valaki cheat-el online játékban, az nagyobb baj, mint ha esetleg tört verzióval játszik ( csalás nélkül persze ), mert azzal még másokat nem zavar szerintem ( bár lehet tévedek... ).

Új hozzászólás Aktív témák