Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
Into The Breach - Epic Store
[ Szeretkezve ]
-
gulac12
tag
GameGuru - Steam - Ingyen megtarthatod, ha szept. 7., 18 óra előtt megszerzed.
-
Neberu
csendes tag
8 db ingyenes játék -MS store
12 db ingyenes program -MS storeAz emberiség megérett a kipusztulásra..
-
-
Golden9
addikt
Railway Empire - Epic Store
Where The Water Tastes Like Wine - Epic Store
3 out of 10, EP 5: "The Rig Is Up!" - Epic Store[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Hentai XXX Plus: Jigsaws Vol 1 - Indiegala Showcase
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Axiom Alternative Demo - Indiegala
Desert Law - Indiegala[ Szeretkezve ]
-
interstate76
addikt
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Viktor77
titán
válasz interstate76 #3413 üzenetére
Köszi. Ez ingyenes volt még a készítők oldaláról (van róla hír itt a PH!-n), aztán most látom, hogy átköltözött (és fizetős lett?).
Az is megérne egy misét, hogy miért 800 megát szed le, mikor a játék mappája 45 mega. Mindegy.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Golden9
addikt
RC Cars - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Neberu
csendes tag
Aeroplane Chess 3D játék -MS store A régi "Ki nevet a végén" játék digitális verziója. Játszható: Single, Multi, Helyi hálózat, internet.
Sudoku.org játék -MS store A Soduku digitális verziója. Játszható: Single, Multi, Helyi hálózat.
9 db ingyenes játék -MS store (A fenti 2 játék is megtalálható itt..)
40 db ingyenes program -MS store
40 db ingyenes matek oktató program -MS store kb.40db matematika oktató program általános iskola 2-6. osztályos tanulói számára. A felette lévő linken is van belőle, de ott nem listázza ki mindet..Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
l.skywalker
Topikgazda
Van pár meglévő Steam kódom, vigyétek:
Warhammer: End Times - Vermintide
5QPBB-X4936-T93**
**: hánégy
Rad Rogers Radical Edition
X7IJK-**GKY-3F2TY
**:erkettő
Age of Wonders 3
328XM-0CKBM-**883
**:zété
Europa Universalis IV
3BYCX-NE3H7-W0**Z
**:duplaká
Distrust
WA39H-Y3W**-ED899
**: enbé
Psychonauts
N7ZAB-**XYD-TA3T8
**: jévé
Killing Floor
0YZAQ-8K09D-**5VP
**: bécé
Outcast - Second Contact
TYQPW-G4**8-WECXF
**: péen
Devil's Hunt
08V7Y-**8ID-0XMTJ
**: ereSonic Generations:
E043Z-***YX-5Y673
***: gépézéNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Redneck
nagyúr
válasz l.skywalker #3420 üzenetére
Köszönöm szépen, vittem aktiváltam párat ami érdekelt!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
TeeBee73
veterán
válasz l.skywalker #3420 üzenetére
Én nem zsákoltam be egyet sem, nincs időm játszani mostanság, de azért Köszi, a Fórumtársak nevében is!
(Majd küldj privit, ha a Star Wars Squadrons-hoz lesz kód.)"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Arcképgyáros
válasz l.skywalker #3423 üzenetére
Azaz.
-
TeeBee73
veterán
válasz l.skywalker #3427 üzenetére
Nálam szvsz., 0-day buy lesz. Végre lesz értelme a H.O.T.A.S. kormánynak, és az IR HT cuccnak, a E:D mellett.
Az X-Wing és a TIE Fighter a mai napi fut a DOS-Box alatt.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Cs1csó
félisten
válasz soundsonic #3430 üzenetére
Az ilyen játékokhoz érdemes dual analóg kontrollert venni. Az már ízlés kérdése hogy az xbox vagy a PS stílus tetszik.
10 éve a Logitech - korábban Dual Aciton - most F310-et használom. Anno szerencsém volt 6k-ért meg tudtam venni, most sajnos 9k.Linkeld itt be vagy valami perifériás vagy játékos oldalon hogy mivel szeretnéd játszani és mondanak rá az okosok valamit.
-
TeeBee73
veterán
válasz soundsonic #3430 üzenetére
Lehet. Csak kényelmetlenebb a kevés gomb miatt. Régebben egy MS SW FFB Pro-val toltam, de néha még Shift-el együtt is kevés volt a 4 (8) programozható gomb. Kontrollerem is van 2 analóggal, de a hüvelykujjaim rottyon vannak egy baleset miatt, így az nálam kiesik.
Most ilyen van."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Golden9
addikt
Dino Run: Marathon of Doom - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
nagyúr
válasz twollah1976 #3434 üzenetére
Eléggé gyerekesnek néz ki.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Golden9
addikt
Stick It To The Man! - Epic Store
[ Szeretkezve ]
-
őstag
válasz Golden9 #3436 üzenetére
Meg a:
Football Manager 2020 és a
Watch Dogs 2 is. -
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
válasz l.skywalker #3338 üzenetére
Alapverzió alatt a teljes játékot értettem, Epicen nem fejezetekre darabolva árulják DLC-ként.
[ Szeretkezve ]
-
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Van bizony. Nálunk nagy foci-manager mánia volt. A bátyám is, én is és az öcsém is sokat tolta. Utóbbi a szakmában is maradt, azóta rendszeresen használja munkához is. Nem kell ezt leszólni. Én a vonatos szimulátorokat nem értem, miért jó végigvonatozni egy 30 órás utat élőben a gép előtt. De elhiszem, hogy ez valakinek nagy dolog.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DeFranco
nagyúr
válasz l.skywalker #3444 üzenetére
egy időben adtak valamelyik adón (kvázi adásidőn kívül) éjszaka egy olyan műsort, amiben egy mozdony orrára szerelt HD kamerán keresztül vették egy standard személyvonat útját keresztül a svájci alpokon vagy feketeerdőn vagy mittom, valami szép helyen...
eszméletlen trippy volt, volt hogy egy óráig néztem.
-
Archttila
veterán
válasz l.skywalker #3444 üzenetére
A kecskeszimulatorrol mar ne is beszeljunk...
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
törölt tag
válasz Archttila #3446 üzenetére
Annál már csak a ROCK szimulátor jobb!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Neberu
csendes tag
válasz Golden9 #3438 üzenetére
Life is Strange 2 Episode 1 - Steam csak itt ez a neve:
Life is Strange 2 Demo letöltése (Vagyis az első rész ingyenes, a többiért fizetni kell..)Az emberiség megérett a kipusztulásra..
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest