Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice!?

    őstag

    Sziasztok,

    A "Milyen TV-t .." topikban láttam, hogy többen is dicsérik a TCL-t, itt viszont olvastam jó pár pozitív de csomó negatív véleményt is róluk. Kifejezetten a C635-re kerestem rá, méret miatt is ez lenne a legoptimálisabb.
    127 cm a max. vízszintes felületünk, illetve kb. 2m a nézőtávolság.
    Használva nem sokat lenne, de amikor igen, akkor normális minőségben szeretnénk streamingezni, viszont pont emiatt OLED magasságban nem nézelődök, sokkal inkább tartom reálisnak ezt a kellemes 200eft környéki árfekvést arra, amire mi fogjuk használni.

    Az lenne a kérdésem, hogy mi az 55C635 és 55C639 között a különbség, azon kívül, hogy 639-et értékesítő webshopot szinte alig találtam, illetve hogy a C735-öt ugyan ebben a méretben ilyen mértékű felhasználás mellett érdemes-e választani az előzőekhez képest.
    Nem fájó, ha nem 55", hanem csak 50", mert egyáltalán nem lesz távol, így az egyel kisebb verziók is szóba jöhetnek akár.

    Kifejezetten ezt találtam: [link] , egészen jó áron is van, ráadásul árakciózták - főleg ezzel összevetve : [link]
    Az emag-os 159eft-oshoz képest ez : [link] egy fokkal már nagyobb árdifivel rendelkezik, mintha a classic árukeresős árakat nézném, így elgondolkoztam az alacsonyabb sorozatszámú mellett.

    Van olyan, amit ennek megfelelően tudnátok ajánlani esetleg?

    Köszi mindenkinek előre :)

Új hozzászólás Aktív témák