Új hozzászólás Aktív témák

  • ticzi01

    aktív tag

    Nos, felvázolom kicsit a problémát:

    harkály kontra szigetelés...
    Vagyis sajnos szeret a fakopáncs kopogtatni olyan helyen, ami számomra nem túl megfelelő, erre szeretnék, valami humánus módszert. Meglehetősen sokat nézelődtem semmi normálist nem találtam, kivéve egy amerikai termék, ami vagy 200eFt-be kerül, egy esetlegesen használható másik készüléket pedig nem lehet lakóparkba telepíteni.
    Már körvonalazódik a megoldás, egy régebbi magnó, ami egy időzítőre van kötve. vagyis este, amikor a madarak nyugalmi állapotba vannak, kikapcsol. Azért régebbi, mert azt manuálisan kell bekapcsolni, van, áram megy, ha nincs akkor nem.
    Mivel van rajta bemenet rácsatlakoztatok egy sima kicsi mp3 lejátszót, amin ragadozó madárhangok vannak, és ezt fogja lejátszani. A lejátszó mindig direktben töltőn lesz, így a jelet mindig adja, a magnó meg csupán nappal megy pirkadattól alkonyatig:) Bár itt még nem tudom megoldani, hogy az mp3-ak annyival hosszabbak legyenek, vagyis maga a hang 30másodperc csupán utána jön a következő, amit nem szeretném, hogy egyszerre lejátszón, vagyis várjon vele 1-2 percet, de ehhez ki kellene bővíteni a hangfelvételt.
    Erre várnék ötleteket!!
    Cd esetén nincs gond, mert ott lehet a számok közt szünetet írni.
    Remélem így már érthetőbb a dolog.

    ReJim pont ezt álmodtam meg én is a hétvégén!!!
    Ezt az mp3 után scend adását mivel oldhatom meg?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák