Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Valakinek van esetleg ingyen vagy annál olcsóbban (sör+csoki) elhozható kerti tárolója? Szerszámokat meg minden kacatot elnyelő 4-500 literesre gondoltam.
Esetleg polcos gyerekjáték tároló?Köszi.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz quailstorm #95147 üzenetére
+1
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz vizslakutya #95257 üzenetére
Sikerült végül?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz quailstorm #95305 üzenetére
Lejárt a támogatása? Attól még lehet használni. Mi az a funkció amit nem lát el?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz quailstorm #95311 üzenetére
Értem. Köszi.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz martonx #95315 üzenetére
Akkor nem is kell... Nekem olyan kéne amire rá tudok rakni egy vinyót.
Plusz arra plex szerver kéne, ha aztán tv-n szeretnék nézni rajta tartalmakat és torrenteznék is?[ Szerkesztve ]
-
-
Stylewars_kp
őstag
Kurucinfó a leghitelesebb.
Nem tudom elképzelni, hogy a K vitamin miként tudná befolyásolni azt, hogy a fogaim nem férnek el a számban. Nekem 4 fogamat húzták ki, hogy a bölcsesség fogaim elférjenek. Hordtam fogszabályzót, de így is összetorlódtak a fogaim idővel, mert tovább nőttek a bölcsesség fogaim. Egy genetika fizikális sajátosságot miként tudna megváltoztatni egy vitamin?
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz pilóta #95372 üzenetére
Nem azt tagadom, hogy a vitaminok feleslegesek. A vitaminok alapvetően szükségesek az emberi test megfelelő működéséhez. Badarság is lenne mást állítani. Én azt tartom furcsának, hogy a pluszban vagy az alapvető vitaminszükségleten felül bevitt K vitamin segítené azt, hogy a fogaim ne torlódjanak össze. A plusz K vitamintól kisebbre nőttek volna?
-
-
Stylewars_kp
őstag
válasz SirRasor #95407 üzenetére
Én utálok kódot írni szóval nekem segítség lesz. Szerintem rendszergazdákra mindig lesz szükség még ha tényleg plug&play sokminden. Azért Marika lehet kicseréli azt a hardvert, de már egy hibakeresésbe nem megy bele. AI meg nem fogja megmondani, hogy hol fáj. Vagy legalábbis remélem, hogy nem most lesz az, hogy fogja mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz totya694 #95489 üzenetére
Ismerősöm csinálta azt, hogy bemagolt csomó kifejezést meg megnézett több 100 órányi videót C++ meg PHP nyelvből. Illetve volt valamennyi alap tudása egyetemről, amikor éppen nem a körmét reszelte mellettem... Elment egy állásinterjúra ahol kibüfögte magából ezeket a bemagolt kifejezéseket és írt valami vacak HELLO WORD programot...felvették seniornak, biztos csak izgult, kapjon egy lehetőséget.
Közel egy éve ott van, videókból meg blogokból szedi össze a tudást az aktuális melóhoz, hogy megtudja írni a kódokat.
Így is lehet, de ez szerintem több évnyi szenvedést jelent mire felfejlődik, közben 3-4x több idő neki megcsinálni valamit, hiszen nem az ő szintje.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz pulutodurumo #95517 üzenetére
iPod touch nem jó?
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok. Diego+Dr.Padló kivételével tudnátok ajánlani szőnyeg boltot Szegedén? Köszi!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #95662 üzenetére
Nem tom. Szétnézek, köszi.
-
Stylewars_kp
őstag
Diáktanya menü 1600-ért gagyi? Boldogasszony sgrt.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Rawulf #95680 üzenetére
Szerintem egyik sem jó, de igen, talán a Möbelix jobb. Ikeába szoktunk járni, de mostanában nincs dolgunk a nagyfaluban majd csak húsvét után. Szőnyeg meg most kellett. Igazából az ikea sem jó, de erre van péz, ez van.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz sarkanyolo2 #96089 üzenetére
Benzinkúton is szokott lenni.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz sarkanyolo2 #96089 üzenetére
Tegnap az orlennél láttam. Icecube fagyó a bejáratnál.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz totya694 #96099 üzenetére
Nem vagyok hajlandó én sem megválni a jó öreg T430-tól. Kapott pluszba egy optibay-t 1tb hdd-vel. Így az ssd csak a rendszeré illetve programoké. Zsanér fel van lazítva a biztonság kedvéért.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz vizslakutya #96139 üzenetére
Kb 10 éve a házunk előtt megállt egy füstölgő e46. Mire megálltak már lángolt a motortér. Gyors kiszálltak, kiszedték a cuccukat és lekötötték az utánfutót. Mire hátra tolta a futót a rajta lévő cross motorral már égett az utastér. Szerintem ott már felesleges elővenni a porral oltót... Elkezdtek felrobbanni a kerekek, amik ráadásul még jobban szították a tüzet.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz pilóta #96145 üzenetére
Elkezdi befújni a port a veséken keresztül, akkor talán. Rutinnal nem rendelkezik, ideges és kapkod a helyzet miatt. Elkezdi oltani a tüzet azzal az 1kg-s porral oltóval. Egy része mellé megy, illetve gyorsan is kifogy. Nem vagyok benne biztos, hogy egy gyorsan terjedő tüzet meg fogsz tudni fogni egy ilyen készülékkel. Senkit nem is biztatnék rá, ha teljesen rutintalan még fel is pattintja a motorháztetőt... Ha valakit megnyugtat legyen nála, de én előbb szedem ki a családomat a kocsiból és nézem a tábortüzet, mintsem lánglovagot játszak egy 1 milliós autóért.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz pilóta #96151 üzenetére
Ha még nem láttál élőben autót leégni, akkor nézz róla youtube videót.
Amikor már a szellőzőn jön be vagy látod, hogy a motorháztetőn ereszkedik fel a füst, akkor annyi időt maradt, hogy félreállj egy biztonságos területen, ahol ha kiszállsz nem ütnek el és nincs mérhetően nagy mennyiségű éghető anyag a közelben. Leveszed a gyújtást azonnal kikötöd magad, utasoknak is szólsz, hogy kiszállás, gyerekeket kiszeded, ha még kicsik és nem tudnak kiszállni, veszel magadhoz egy telefont biztonságos helyre mentek és hívod a 105 vagy 112 segélyhívót. Ha még nem ég olyan durván és van porral oltód, akkor elkezdheted oltani, de mire végig viszed a menekítési folyamatot már nem lesz mit oltanod azzal az 1 kilós köpködőddel. Főleg ha van egy 1 éves és egy 3 éves gyereked, esetleg anya/mama akárki nincs ott veletek, akkor vigyázol rájuk és nem csalinkázol vissza hősködni. Kis vacak zárlat füstöl lesz időd oltani, de mire lesz elég az a 1kg por? Még 5kg is necces lesz egy beindult tűznek. A mérgező füstökről már ne is beszéljünk. Nem vagyunk egyformák persze, de amikor tűzoltóst játszol és a porral oltóval fújod be a kerékívnél az oltóanyagot ott fog a szádba robbanni a kerékabroncs. A lángokat pedig úgy begerjeszti, hogy a kiszakadt dobhártyád mellé fog járni még egy másodfokú égési sérülés is. Nekem nincs kedvem megsérülni az autóm oltogatása közben. Ha egyedül vagy az lehet más, akkor lehet van jobban időd menteni az autót. De egy 1 milliós autó leégett motortérrel ugyan mit kóstál maradványértéken? Ér 200 ezret a 6 hangszóró meg ülésszett+vas? Ami ennél drágább arra meg ott a casco.
Kamionsofőr ismerősöm múlthéten mesélte: Menetközben feltűnt neki a baloldali tükörben, hogy füstöl a pótkocsi, jobboldali tükörben már lángokat látott. Annyi ideje maradt, hogy félreálljon, gyors kiszállt és kirángatta a királycsapot, előre állt a vontatóval, fogta az 5 kilós abc-t és elkezdte fújni a pótkocsi hátulját ahol lángolt, közben hívta a tűzoltókat. Az az 5 kiló arra volt elég, hogy pont semmire. 5 perc alatt porráégett az egész rakomány. 5 perc! Még felfedezte, félreállt, ledokkolt legyen plusz 10 perc. Mi fér ebbe bele?
[ Szerkesztve ]
-
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #96157 üzenetére
+1
Én nem szeretnék együtt ülni veletek egy járműben ami kigyullad.
Viszont egy füstös krimóban egy-egy hideg malátának örülnék veletek.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #96161 üzenetére
Pedig a telehordó borozó csábító helynek tűnik.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #96251 üzenetére
De ezeket ingyen szeretné adni.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #96567 üzenetére
Szerintem full élhető Hmvhely, sok minden elérhető közelségben, folyamatosan fejlesztett város. Relatíve megfizethető az ingatlanárakkal.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz -Tsaba- #96574 üzenetére
Panelba két kisgyerekkel? Nem tudom elképzelni a dolgot. Pedig biztos sokan nőttek úgy fel, de kis kert mindig jól jön, Nem kell fél hektár. Elég lehet már 3-400nm kert is.
Amint várandós lett a feleségem, mi eladtuk a panelt és építettünk kertest egy kisvárosban. Ma két kisgyerekkel azt mondom, hogy jó döntés volt.[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz -Tsaba- #96584 üzenetére
A folyamatos mókolást néha már én is unom, de egy kertes ház sose készül el. Olyan nincs, hogy azt mondod, hogy kész.
Amikor hazaértem a panelba annyi dolgom volt, hogy felakasztottam a kabátomat. Megvettük, felújítottuk, kész. 5 évente tisztasági festés. 20 évente burkolatok csere? kb más dolgod nincs.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz macilaci78 #96587 üzenetére
Ja, hamar betud épülni. Plusz fák, ide egy bokor, oda egy ágyás stb...
Amúgy, amikor elhaladunk Hmvhely mellett, akkor engem nem zavar a fehérje feldolgozó szaga. Lehet, hogy ha a környékén laknék zavarna, de elutazni mellette még vállalható. Egyszer ott pukkant meg egy kerekem, pont a feldolgozó előtt. Ott azért autóból kiszállva erős a szag, de nem zavart a kerékcsere időtartama alatt. Egyik ismerősöm mondta, aki ott dolgozott, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Van aki első nap mondja, hogy csuma léptem, van aki tíz évnyi munka után szabadság alatt hiányolja a szagot!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest