Hirdetés
- Borderlands 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz SityiSXT #26297 üzenetére
Meglepő... de több ram, nagyobb VGA is kellene, meg BF4 licenc...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
TaaT
nagyúr
Év elején voltam a helyi Erste bankfiókban, volt egy kis gubanc a netbankommal és a tárgyalóban lévő asztali gépen bejelentkezve próbálta megoldani a hölgyemény a problémámat. Nem hazudok de majd 5 percig reszelt a winyó mire betöltött a Win.
Amúgy ez általános, nagyon sokan azt hiszik minél több memória van a gépben/VGA-n, annál gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
Szakbarbár
aktív tag
A felhasználóknak minden gép lassú.
Nálunk Excelben tudtak hajmeresztő dolgokat véghezvinni, mert nem használtak adatbázist, hanem mindent táblázatban tároltak. A több érvre visszamenő adatokat is. A rekord amit láttam az egykb 200 MB-os .xlsx volt.
Az volt a kedvencem, amikor egy táblába pötyögte be Gizike a számokat és panaszkodott, hogy sokat kell várnia. Volt 6 oszlop, de több 10000 sor. Ráadásul minden cellára volt egy képlet, ami vagy 1 millió cellát ellenőrzött Fkeres függvénnyel egy másik lapon. 2 másodperc volt minden egyes cellába beírás után amíg lehetett folytatni, addig számolt a gép.A másik ilyen amikor egy táblázatban van 1000 cella egy másik fájlra hivatkozik, amiben ugyan úgy van 1000 cella ami szintén egy másik fájlra hivatkozik... Ezt nem tudom hány szinten keresztül. Ott konkrétan 20 perc volt egy újraszámlálás.
Ezek mellé még ráadásként ott volt a Trend Micro vírusirtó és a világ másik végén levő proxy szerver is.A géppark úgy nézett ki: 30-40% Pentium D 2,8 Ghz, a többi Core 2 Duo E6600 vagy Pentium E5800. Természetesen maximum 1 GB ram és 80-160 GB Hdd.
[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
-
Sensei
aktív tag
" Ma jon az ukaz: rakjam at az egyik gepbol a RAM-ot a masikba, es nezzuk meg, mi tortenik... Probaltam ervelni, hogy tokeletesen ertelmetlen a dolog, de nem, meg kell csinaljam."
Erről ez jut eszembe : [link]
Van magyar felirat is.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest