Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angel2014

addikt

válasz MARVEL #223259 üzenetére

Nem tőle vettem a spinát mindenesetre itt a hangfelvétele ha kétséged lenne.

Egy 175 ezres doxát adtam volna és 30 ezret egy kicsit sokaltam az árat úgy hogy 3 szíjat is adtam a doxához mondtam legyen a doxa és 10-15 korrekt. Mondta ok de bent van budán ,mondom én is csepelen lakom akármelyik hídnál megállsz át tudom venni..valamiért nem akart találkozni velem aznap. Mondta legyen a másnap lövölde tér 6.ker. Hívtam nem vette fel mikor indúltam volna . Erre küldött egy üzenetet hogy nincs üzlet. Hívtam utána elhajtott melegebb éghajlatra. Mondta hogy leszarja a pénzt inkább felteszi licitre.

Tudod amikor kiírtam több embert is megvezetett ez az ember. Legalább 10-en írtak,hogy ugyan így jártak vele.

A spinát Montana Róbert vette meg tőle de itt is gond volt a licittel amit később elismert , és így került hozzám robitól. A doxát eladtam 1 szíjjal 60 ért , a másik szíjat eladtam 10 ért és az eredeti doxa szíj 15 ért árulom.

Szóval így lett egy vadi új spinám ami 66 ezerben van és kerestem 20 ezret.

Sanyi nagyon jó munkát végez csak nem tudtam eljuttatni az órát hozzá és amit csinált etikátlannak találtam. Van a másik admin Mészáros Józsi neki a számát Vogel Józsi adta meg ő gödön lakik az nekem nagyon kiesik.

Pl ez is az ő licites órája volt amit 66 körül adott el vadi újan.

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák