Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz #56474624 #1004 üzenetére

    Szerintem hagyd a dolgot amig utana nem nezel. Amennyi marhasagot osszeirtal mar az utobbi par hsz-ben...Peldaul a '' A mérés, mérés (és azt véleményem szerint ki is lehet játszani mindenféle trükkel,...'' es a ''Létezhet, hogy valamiképp a Rightmark-ra optimalizálják, mint ahogy teszik ezt pl. a videókártyák esetében a 3DMark-nál?'' tipusuakra gondolok. Alapveto ismeret elegek ahoz hogy tudd mekkora boduletek amiket ideirtal. Azok a meresek a fizika torvenyein alapulnak. Nincs hol jatszani veluk. Csak off-kent jegyzem meg mert a topic nem arrol szol, de valami abban az alaplapi tesztben el lett b*szva mert ugy ahogy az ott prezentalva van egyszeruen lehetetlen.

    Azt hogy az XtremeMusic vagy a Gamer vagy masik normalis X-Fi ''...alap beállításokkal, EQ-t kikapcsolva piszok szarul szól.'' mar Loha megkerdojelezte es jogosan. Annak hogy egy kartya hogyan szol egy consumer PC-s 5.1-es hangszoro rendszeren EQ-vel es nelkule egyszeruen semmi koze a kartya eredeti hangzasahoz. Azt egyenletesre kell beloni a gyartonak, ugyanis nem csak arra az egy szettre lesz rakotve hanem olyan rendszerekre vagy fulesekre is ahol nagyon is elojo ha bizonyos frekvenciak jobban ki vannak emelve mint a tobbi. Hallgasd meg a kartyat rendes monitor hangszorokon vagy studio fuleseken (mindegy hogy Grado, AKG vagy epp Sennheiser) es garantalom utalni fogod a hangzast. Pedig semmi gond vele. Egyszeruen nem a konzumhoz szokott fulednek valo (ez nem lemondoan irom, en sem vagyok oda erte ugyanugy mint az emberek tobbsege). Honnan tudom ezt? Onnan hogy leirtad milyen EQ mellett tetszik a hangzas es hat a legklasszikusabb V forma variacioirol van szo a szetthez passzintva. Ez a legosibb trukk a nep bolonditasara es minden gombnyomasra mukodo hangjavito varazsszer resze (a Crystalizer-e is). Nem veletlenul, egyszeruen ettol szol ''velosebben'' a legtobb zene fajta.

    Figyeltem itt a ''hang/hangkartya szakiva'' valasodat miota regisztraltal csak sem idom sem kedvem allandoan leloni a marhasagokat amiket alapveto tudas hianyaban eleg gyakran leirsz. Ezutan sem fogom csak ha itt-ott olyan hangulatom lesz. Az hogy az itt kovalygo nem egy forumtagbol is csak kevesen vagy senki nem teszi ezt nem azt jelenti hogy tuti amit irsz, hanem azt hogy egyszeruan nincs kedvuk olyannal vitatkozni akinek az alapveto ismeretei hianyoznak igy az egy elegge frusztralo diskura lenne. Meghat meg is untak mar az evek/honapok alatt ugyanugy mint en a sok ismetlodo Live!/Audigy/XFi kerdes millioszori megvalaszolasat :) Remelem nem sertodsz most verig, inkabb vedd konstruktiv kritikanak a dolgot.

    [Szerkesztve]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák