Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamlake
aktív tag
válasz Milf Hunter #1450 üzenetére
írd meg mennyit érne neked max és megprobálok segíteni a beszerz-ben.
A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz Milf Hunter #1452 üzenetére
ha lenne felesleges itthon akkor mondanék,de mivel nincs és felajánlottam hogy utánanézek ezért kértem tőled az árat meddig keresek.
mindent be tudok szerezni ,de ha nincs elkép. akkor nem tudok segíteni!A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Milf Hunter
csendes tag
válasz Milf Hunter #1454 üzenetére
Szerinted akkor jó ez az ár vagy sem?Vagy ebbe a 8000 be mi fér bele és mi nem?
-
GombócArtúr
senior tag
-
dreamlake
aktív tag
válasz Milf Hunter #1455 üzenetére
nem tudom utánanézek,de szerintem ez kicsit kevés lesz.
A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #1457 üzenetére
a nomad ára szélszöséges nagyon.
mit érne max?A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Milf Hunter
csendes tag
válasz Milf Hunter #1461 üzenetére
Inkább maradjunk csak annyiban, hogy egyenlőre csak a mortal kell, de az mindenképpen!
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #1460 üzenetére
ok.megnézem neked!
-
dreamlake
aktív tag
válasz Milf Hunter #1462 üzenetére
ok
-
Sir Pocok
őstag
Szevasztok
PS-re keresem a következő gamékat:
Street Fighter Alpha 1,2,3
Street Fighter EX 1,2
Nézzétek át szobátokat, hátha ott lapul a sarokba valamelyik game …..Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
GombócArtúr
senior tag
Valaki esetleg ha óhajt Nintendóra játékot cserélni, netán tud nekem szerezni akkor lábfeltartással jelezzen!
SNESre csak néhány játékot szeretnék megszerezni, de azt nagyon.
- Super MarioWorld
- MegaMan X (1,2,3)
- Rock N' Roll Racing
- Super R-Type
meg volt egy Fifa nemtomhány, ami régen nagyon tettszett (na ezt most jól elmondtam.)
ezekre van szükségem, van néhány cserém is, ha valaki arra vágyik.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
-
console
aktív tag
-
GombócArtúr
senior tag
nem mondasz hülyeséget
megkérdem!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
lámlám... nem is váratott magára olyan sokat ez a Super MArioWorld
Ma voltam Antalnál, és volt neki eladó.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #1474 üzenetére
Gondolom a Pusztai Antiról van szó!
Mi van vele már rég láttam?
A nomad rendelést leadtam.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
GombócArtúr
senior tag
válasz dreamlake #1475 üzenetére
róla hát! Megvan... nem tudtunk sokat beszélni, hirtelen el kellett mennie. A topicot szokta olvasni, bár nem ír be soha.
Ugye nem 1-2héten belül kell kifizetnem a nomadot? És pontosan mennyibe fog kerülni, és milyen lesz?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Bandi18
tag
Sega Master System II-höz keresek játékokat max 100-300 ft. de megegyezhetünk
-
dreamlake
aktív tag
válasz GombócArtúr #1476 üzenetére
Ok.Ha találkozol vele akkor üdvözlöm.Vagy ha olvassa akkor pedig üdv Anti Keresztes Attila.Vmikor kiugrok hozzád.
A nomad még beszerz alatt.
Nagyon kevés van lehet időben tellik szépet találni.
Szólok elötte 2-3 héttel mikor lesz és milyen.
Max árnak 30-at adtam meg ahogy mondtad.
Szerintem ekörül lesz mert igen ritka.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
szako
tag
válasz GombócArtúr #1481 üzenetére
pénteken 9-től délig vagy valamivel tovább ottleszek a Nyugati környékén. ha az idő megfelel, írj mailt, hogy egyeztethessünk.
sajna én ma már legközelebb csak délután/este leszek netközelben.. de azért megoldjuk! -
GombócArtúr
senior tag
Kivételesen nem Sega játékot fogok itt ajánlani.
King Of The Road - PC
egyike azon kevés pc-s játékoknak amit néha újra és újra előveszek.
Egyszerűen fantasztikus ez a játék. Légy kamionsofőr, gyűjts pénzt a fuvarokról, cseréld le a tragacsod egy jobbra, bérelj embereket akik neked dolgoznak, és a nyeréshez érd el a piaci részesedés bizonyos százalékát. Persze ebben akadályoznak rivális kamionosok, akik nem szeretnék, ha elsőként érnél célba az áruval, fényképezőautómaták, ha túllépnéd a sebességet, és rendőrök akiket ebben a játékban nem tudsz lerázni. Ha átmentél a piroson, előbb utóbb úgyis megfognak (szögeságy, gépfegyver).
Kezdetben egy ócska ZILel indulsz útnak, amit ha nem akarod megunni az életed rögtön érdemes kicsit megtuningolni, mert a hegyen fölfele nem valami jó 30Km/h-val vánszorogni. Ha cserélni akarod, autók garmadából választhatsz, egybekamionok, terepjárók, kisbuszok, furgonok, sőt, még egy BMW sportautó is. És amivel a legnehebb közlekedni, a pótkocsis kamionok. Bármelykkel mész, nagyon reálisan viselkednek. A pótkocsi (és vele te is) elrepül a francba, ha 100al merészelnél bevenni egy élesebb kanyart. A földes terepen a furgon segge folyton odaverődik a földnek, a terepjáró 180-360fokos fordulatot tesz, ha túl nagy sebességgel vennél be egy kanyart. Szóval minden olyan, mint a valóságban. A szervízhelyeken vásárolhatsz ezt-azt a kocsira, erősebb motort, ABSt, nagyobb tankot, jobb felfüggesztést, vagy épp trafipaxjelző csipogót. Természetesen tankolni is kell a kocsit, ha szimulátormódban játszol (úgy érdemes) akkor rendesen meg kell várnod míg teletöltik a kocsit, egy böszme 6-700 literes tanknál ez eltart egy darabig. A benzin minden kútnál más összegbe kerül.
A térképen több város van, mindegyik városból 4 uticél felé vehetsz fel rakományt, melyek külömbőző összegeket fizetnek, annak függvényében, hogy mivel közlekedsz, hova kell (milyen messze) vinni az árut, mennyire törékeny, és kell e kerülni útlezárás miatt. Ha elsőnek érsz célba, licencet kapsz melyekkel - ha van rá pénzed - emberekt vehetsz fel, akik neked dolgoznak, és gyarapodik a pénzed.
Greystone-ba szállítani igazi kihívás (és sok pénz! ). Nyaktörő terepen kell vinni az árut a világvégére, csak a térkép alapján tudsz tájékozódni, hisz sehol nincs erre egy útjelzőtábla, csak a hegyek és puszták. Hosszú ideig benzinkút sincsen, volt hogy leállitott motorral gurultam a lejtőkön, ezzel is benzint spórolva.
A térképen jelzett utakon kívül vannak rövidítések, melyek kitapasztalásával jókora utat le lehet vágni, és ezzel előnyt szerzni. (Greystoneba is van egy rövidités)
A zenéről még nem is beszéltem, valami eszméletlen jó, fülbemászó dob és gitárzene szól a játék alatt, a kamionos, száguldozós hangulathoz nagyon nagyon illik. Ritka az ilyen játék, ahol így eltalálják a zenét, hát itt nagyon.
Essen szó a negatívumokról is, a grafika ugyan nem Anistropic Filteringes meg DX9es és ráadásul csak 16bites. Ennek ellenére nagyon szép, szakadó eső, gyönyörű hátterek és táj, tükröződő síkos utak, szálló falevelek és por (esőben természetesen nem száll a por), a fák is mozognak a szél miatt.
Komolyabb hiba az, hogy nem ildomos nekimenni a másik autójának, vagy dombnak amin felakadhatsz, mert simán bleeragadhatsz, ez nagyon idegesítő tud lenni néha, ilyenkor vagy a Load game, vagy a 911 segíthet.
Remek játék ami garantáltan sokáig leköt. Ha még nem tettedd, hát próbáld ki!
Bővebben: link''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Milf Hunter
csendes tag
Hello dreamlake!
Csak érdeklődnék, hogy van-e valami fejlemény az N64-es MK Trilogy ról, sikerült találnod? -
dreamlake
aktív tag
válasz Milf Hunter #1485 üzenetére
szia!
Még semmit nem tudok,de ha tutira kell akkor írd meg mennyi az az összeg amit szánsz rá biztosan és berendelem neked külföldröl.A régi PH-n : dreamlake felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Milf Hunter
csendes tag
válasz Milf Hunter #1487 üzenetére
Ja és mindenképpen kell!
-
dreamlake
aktív tag
válasz Milf Hunter #1488 üzenetére
akkor rendelem.
-
szako
tag
válasz GombócArtúr #1483 üzenetére
11 környékén a nyugatis forgóóránál (a Skála és a beszmenagy kivetítő mellett)?
én más miatt is ott leszek, szóval ha jó, gyere oda!
játékok? húúú... Sonic 1 és Chaos.. 1500/db.. asszem. -
thegamer
csendes tag
egyeb okok miatt meg kell valnom a gamegearemtol es jatekoktol,
tehat egy gep (nemreg volt tisztitva) kilenc jatekkal 15 Ft-ert leado!
[Szerkesztve] -
szegedi
tag
hmm de jó hogy van ilyen topic
van kb. 4db sega megadrive játékom
+van egy átalakító is 32bitről->16bitre
Érdekelne?Just roll:)
-
szegedi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest