Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
Üdv.mindenkinek itt a fórumon,köszönöm a befogadást.
-
Luigi962
őstag
Szeretném kérdezni Telekomos IPTV-t néző STB-s fórumozóktól,hogy sikerült-e már valakinek rávenni a Samsung távkapiját arra,hogy kezelje ezt a trágya STB-t?
-
Luigi962
őstag
válasz Janesz1981 #90622 üzenetére
Most úgy néz ki a helyzet nálam,hogy este beállítom a TV távkapiján a kikapcsolás idejét,az kikapcsol utána rá 25percre kikapcsol a Soundbar majd az STB nem kapcsol ki soha.
Bekapcsolásnál-bekapcs STB az ő távjával majd TV távkapival Tv bekapcs majd Sounbar távkapival azt is külön bekapcs.Ezt szeretném egyszerre ha lehetne. -
Luigi962
őstag
Ez akkora marhaság. Én 1.5m-ről nézem a 40-es UHD-t és teljesen jó.Az 1080p-s mkv fájlos filmek rendben vannak egy sima Samu J450-es hangprojektorral.
-
Luigi962
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogyan lehet beállítani a Samun azt,hogy az időzített bekapcsoláskor a tv jobb sarkában megjelenjenek az információk/óra,időjárás,napi teendőim/ vagy ez csak a Samsung honlapján parasztvakítás semmi egyéb ? -
Luigi962
őstag
Sziasztok!
Van egy JU6650-es tv-m,szeretném megkérdezni,hogy lehet-e ezen okosítani valamit a szervíz menűben?
Illetve tudtok-e ajánlani valakit aki ért ehhez? -
Luigi962
őstag
Sziasztok!
Van egy JU6650-es tv-m,szeretném megkérdezni,hogy lehet-e ezen okosítani valamit a szervíz menűben?
Illetve tudtok-e ajánlani valakit aki ért ehhez?
Főleg kiváncsiság,hogy mit lehet rajta moddolni.Egyáltalán megéri belenyulkálni vagy sem. -
Luigi962
őstag
válasz scarf #104270 üzenetére
Én Plex-et használok a Tv és a pc-n lévő médiafájlok lejátszására,szinte tökéletesen működik.
A felirat nagyságát,színét,elhelyezkedését a tv-n,stb. mind tudod állítgatni.A már megkezdett filmet felajánlja,hogy onnan folytatod vagy az elejéről akarod nézni.
Szóval bőven ott van mint médialejátszó és ingyenes is. -
Luigi962
őstag
válasz Nemir Ombe #104824 üzenetére
Most kerestem én is direkt egy adót ahol tenisz megy . Teljesen "normális" az egyenes vonal.
-
Luigi962
őstag
Sziasztok!
Samsung BD lejátszó és tv között ezt a BD Wise funkciót használjátok ti?
Ez olyat állít a képen,hogy a retinám kiég majdnem vagy csak én vagyok kényes ennyire? -
Luigi962
őstag
válasz blt.62 #106692 üzenetére
Ne keseredj el,mert ha ezt a fórumot olvasod akkor DSE,BFI,banding,felhősödés,szappanopera,halott pixelek,íveltnél görbe vonalak lesznek csak.Ha mégsem akkor még a hátlap elválik,a talpat úgysem tudod felszerelni rá,falra ne is szereld,mert a furatok úgysem ott lesznek ahol kéne,különben is minek is szerelnéd oda!A 4K meg úgyis kamú 4K.
Van egy régi CRT Panám,72 cm-es,valódi sík,nem kamú 100HZ-es.Nincs rajta HDMI CEC,ARC,BT,Anynet,stb.tehát csatlakoztatási probléma sincs vele.Saját beépített sztereó hangszórókkal.
Tudom ajánlani ócsóért.
Viccet félretéve,vedd meg,próbáld ki,ha nem tetszik nem vesztettél semmit,visszaküldöd. -
Luigi962
őstag
válasz sityupityu #106735 üzenetére
Azért írtam neki ezt,hogy ne keseredjen el,mert akkor soha nem fog tudni dönteni.
Márpedig dönteni a saját tapasztalatai alapján kell! -
Luigi962
őstag
válasz sityupityu #106945 üzenetére
Én mikor vettem a tv-met az Euronicsben akkor mondtam,ha nem tetszik 3 napon belül jövök vele vissza ,erre azt mondták nem fognak neki örülni,de ha jóval drágábbat veszek helyette akkor kicserélik.
-
Luigi962
őstag
válasz szildavid90 #106964 üzenetére
Nekem irányítja a stb-is ,de csak az okos távirányító,a sima,alap távirányítót sehogy sem tudtam rávenni erre!
Ki is írja az Univerzális távirányító menüben,hogy sima távkapcs nem,okos távkapi pipa,azaz Ok. -
Luigi962
őstag
Szervusztok!
Tanácsot kérnék vásárláshoz.
Sajnos kijelző hibás lett az F6510-es tv-m,ezért újat kell vennem.
Ami szempont a sok sport nézése/foci,kosár és vizilabda,Moto Gp/ ezenkívül 1080p-s filmek/mkv.,mp4/ külső tárhelyről.
Gondolom VA panel és 120Hz lenne a megfelelő, 49-50-es méret ami el is fér.
200eFt körüli áron mit ajánlotok? -
Luigi962
őstag
Pici segítséget szeretnék kérni!
Van lényegi különbség az UE50MU6102 és az idei UE50NU7102 között?
Gondolom sajnos mindkettő 60Hz-es.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
Szép napot mindenkinek!
Lassan cserélnem kell a hajlított JU6650-es tv-met. 55-ös méretben és 300 ezer forint körüli árban gondolkodnék Mi lenne ami ajánlott ebben a kategóriában?
Köszönöm a hozzáértő válaszokat 1080p-s tartalommal etetve Plexről illetve kevés HD tévécstorna nézés. -
Luigi962
őstag
300 ezer körül mit érdemes most venni 55-ös méretben?
-
Luigi962
őstag
Köszönöm a válaszokat, miután az irányt megkaptam már látom inkább a Samsung QN90B lehet a jó választás igaz az 370 már. Jól gondolom?
-
Luigi962
őstag
válasz csonkadavid #156878 üzenetére
Amit én nézegetek az 55 QN90B az most 400 ezer az új C ugyanebből meg 800 ezer???!!! Ez kicsit durva
-
Luigi962
őstag
Szerintetek TCL "55" micro LED tv-el/TCL 55C839/ érdemes foglalkozni? Van ezekre valami normális firmware update, support ilyesmi? Lehet alternatívája egy QN90B Neo QLED Samsungnak, a TCL 330 a Samuka meg 400 ezer???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest