Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Fater vett egy Samsung 21,5" T22A300 LED 2HDMI TV-monitort de sehogysem tudjuk rajta bekapcsolni a PIP funkciót. Egyszerűen a menüben nem aktív a felirat tehát nem tudjuk bekapcsolni. Pedig a tv-nek tudnia kellene mert a dobozán is rajta van.
Valaki tud segíteni ezügyben hogy mit kell csinálni?
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Jaj elfelejtettem írni hogy analóg antennával használja a tv-t illetve scart csatival van rákötve a dvd lejátszó.
(Az előbb lejárt a szerkesztési idő)
-
Viktoár
addikt
válasz szelidorzo #26774 üzenetére
Köszi szépen ezt nem tudtuk és a bolti eladó sem említette.
Gondolom ez amolyan "kisbetűs rész" amit a laikusok nem mindig figyelnek.
Na mindegy,a "saját" hibáiból tanul az ember.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Megrendeltem egy Samsung UE43KU6000-es készüléket és segítséget kérnék hogy mit mire érdemes állítani illetve milyen funkciót kell ki/be kapcsolni rajta hogy javítsak a képen.
Van erről valahol egy cikk vagy bejegyzés netán egy lelkes tulaj hozzászólása?
Nincsenek nagy elvárásaim,jelenleg egy LG 32lb650v van.A csere oka elsősorban a nagyobb képátló.
PC-t szeretnék rákötni HDMI-vel,valamint az invitv-s boxot,szintén HDMI-vel(ez SD adás,egy-két HD csatorna kivételével) illetve van egy hálózatra kötött médiaserver amin a plex fut.
Abban kérném a segtségeteket hogy melyik eszközt milyen beállításokkal érdemes használni.Gondolom különbözőek a beállítások.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Megjött a 43ku6000-es tv de nem boldogulok a pc-tv kombóval.Összedugom a pc-t és a tv-t hdmi-vel,átállítom a pc-n hogy a tv-n jelenjen meg a kép de semmi.Azt írja válasszak másik forrást.
Ha klónozom a képet,tehát monitoron és a tv-n is ugyanaz van akkor van kép.
Szeretném ha mindig csak egy kijelzőn menne.Hol/mit rontok el?
-
Viktoár
addikt
válasz PuMbA #108314 üzenetére
Egy ilyen videokártyám van,emiatt nem cserélném le. Esetleg lehet hdmi lábel gond? Az előző tv-nél csak összedugtam és ment minden ahogy kell.
Most valamit sikerült ellállítani mert ha összedugom a gépet meg a tv-t akkor rögtön elmegy a kép a monitorról de a tv-n nem jelenik meg.
-
Viktoár
addikt
Sikerült átraknom a pc képét a tv-re de ha FHD felbontásnál feljebb állítom akkor nincs kép.
Ötlet hogy miért?
-
Viktoár
addikt
válasz Celtis #108425 üzenetére
Rendben,nem kerstem rá a fórumon.Megírtam (visszajelzésként) hogy megoldódott a problémám mert vettem egy hdmi kábel 4000ft-ért amin szépen megy a 4k 60hz és lefotóztam mert valaki kérte.
Te azzal reagáltál hogy sima high speed kábel. Azért kérdeztem hogy miért milyen van még mert volt olyan high speed kábel is ami nem tudja a 4k-t és ez fel is volt tüntetve a dobozán.
Viszont ha ez a sima is tudja akkor miért vegyen az ember drágábban prémiumot? (rókabőr?)
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Bátyámék vettek egy Samsung UE49KU6100WXXH tipusú tv-t. Nincs véletlenül ehhez a tipushoz is olyan jó kis leírás hogy mit milyen értékre érdemes beállítani rajta,mint amilyet nekem linkeltetek az KU6000-hez?
Vagy ugyanez vontakozik arra a tv-re is?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egyik barátom kinézett egy Samsung UE32M5502 tipusú tv-t. Van hozzá egy Sony vezeték nélküli fejhallgatója.
A kérdésünk hogy van-e a tv-n jack kimenet és ha igen akkor külön választható-e hogy melyik hangkimenet szóljon.
A jelenlegi tv-be ha bedugja a vezeték nélküli fülest akkor csak azon megy a hang.A tv-n nem tudja váltani a kimeneteket.Így mindig ki/be kell dugdosni illetve ugrálni a tv mögé ha este nem akarja zavarni az asszonyt a tv-zéssel.Egyszerűbb lenne ha állandóan be lenne dugva és a tv-n tudna váltani mi szóljon.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van egy Samsung UE43KU6000 -es tv-nk aminek a képernyőjén pár napja észrevettünk kb kupak nagyságú foltokat.
Megpróbáltam lefényképezni, de képen annyira nem látszik így bekarikáztam. Van töb is de ez a kettő a leglátványosabb.Élőben jobban látni, zavaróbb, főleg világos háttérnél. Mi lehet az oka?
A tv-re még van ~3 hét garancia, érdemes megpróbálni a garizást?Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van ötletek arra hogy a Plex miért nem indul el a kezdőképernyőről? Kirakom a kezdőképernyőre a "csempét" de onnan nem indul el, nem csinál semmit. Be kell mennem a Appok közé, kikeresni és ott a megnyitás fülre kattintva indul. Eddig működött rendesen, kb egy hete csinálja. Letöröltem, felraktam de ugyanaz.
Valakinek van ötlete mi történhetett vele? Nem szoktuk buzerálni, magától lett ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiányzik a gamer érzés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest