Új hozzászólás Aktív témák

  • goyo206

    aktív tag

    válasz Sub-ZeRo #2241 üzenetére

    Bizony ám, h. nagy sikernek!
    Én jó pár éve versenyzek, kisebb kupákban sikerült oklevelet, ill. kupát nyernem, de pl. a 6. Magyar Richard Burns Rally Bajnokságban 2010-ben ha jól emlékszem 1 alkalommal sem (vagy max. 1-szer :B ) tudtam célba érni!
    Most volt az első fordulója az ERC-nek, ahol 12. helyen értem célba (kat.4.), rengeteget (több, mint 7p37mp) kaptam, mégis sikernek könyveltem el! ;) Hogy miért? 79-en rajtoltunk el és 24-en értünk célba!

    zoltanz: ajánlom figyelmedbe a Magyar Pluginon a Hotlap módot gyakorlásra! Miután az alap játék VB módját végigtoltad, szénné vertél legnehezebb módban mindenkit, utána az itt elért eredmények meglepőek lesznek ;) ! A régebbi országos bajnokok (akik már 2004-től tolják) közül tudok olyat, aki napi 6 órát gyakorolt! Azért az ott van a szeren!
    ...és jogos, Sub-ZeRo kollégának igaza van, h. minden apróság számÍt, elsősorban a pályaismeret, de a kezdeti óriási, több mp-es javulások után később a tizedmp-ekért sokkal-sokkal többet kell majd küzdeni! ;) AutóbeállÍtás, kormánybeállÍtás, monitor optimalizálása, stb. stb., minden apróságot be kell vetni, h. javuljon az ember és abban a küzdelemben akár egy kiesés is múlhat azon, h. mondjuk rápillantasz az időeredményre!
    Én nem egyszer dobtam el a vasat annak köszönhetően, h. csak bevillant az időeredmény! ...ha nagyon jó volt azért, mert megremegtem, h. ebből lehet egy szép idő, ha meg gyenge volt, azért, mert elkezdtem "sietni", vagy éppen ha pont kanyar Ívnél dobja föl az időt, az is befolyásol és ottmarad pár tized, ha nem 100%-osan koncentrálsz! Nehéz ügy, de ez adja a gyönyörűségét!
    Hajrá Nektek, sok sikert és sok csapatást kÍvánok! :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206

Új hozzászólás Aktív témák