Új hozzászólás Aktív témák

  • goyo206

    aktív tag

    válasz Gigi01 #2154 üzenetére

    ...de direkt azokat a beállításokat úgy ajánlottam, h. lejjebb kell venned a kormányelfordulást a profilerben, mert igazából aki régi "motoros" az RBR-ben, mindenki 300körüli fokokra készítette a setupokat, amik vannak a packban! Max. visszaállítod! ;) Továbbá, ha úgy nem jön be, akkor a setupban csak a "Steering/Rollbar" részben próbálj állítani, azzal biztosan barátságosabbá tudod tenni!
    Anno ajándékba adták v.melyik PC-s magazinhoz, v. 1-2 éve még mondták, h. volt Tecsóban, de ha találnál v.hol, v. bárki látná v.hol, legyen szíves szóljon, én is vennék egyet a polcra! :R
    Ki kell próbálni és megtapasztalod! ;) ...ha v.mikor Nyíregyen járnál, szólj, nálam kipróbálhatod! ;) Nincsenek késedelmek, nincs utánhúzás, minden akkor történik, amikor éppen ténylegesen. Tehát nem érzed azt, h. picit késik az autó, éles kép, stb., szóval pl. tegnap néztem az Ausztrál VB összefoglalóját, azután toltam egy kicsit és akkora feeling volt hirtelen, mintha élőben tolnám. Jaa, a lényeget majdnem kihagytam, tehát az összefoglaló belsőkamerásai miatt jött ez az érzés! ;) Élethű színek, pálya nyomvonal, csak a háttér bibis talán, ha valaki kekeckedni szeretne a graffal kapcsolatban, de ha igazán tolja valaki, nem hiszem, h. van ideje figyelgetni! ;) :))

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206

Új hozzászólás Aktív témák