Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    Üdv!

    Nem találtam külön rFactor 2-vel foglalkozó topikot, de remélem itt is jó helyen van a kérdésem:

    - Első kérdésem, hogy a demo-val működniük kellene-e a pluginek?

    - Letöltöttem az 1008-as buildet (legfrissebb) és próbálnám először csak az Externals plugint futtatni, de nem megy. Láttam, hogy a 982-es builddel jött az új, 7. verzió a pluginból, de a leírást nem frissítették.
    A leírás szerint a VC7 mappában van egy fordított verzió a pluginból, és másoljuk be a plugint a játék plugins mappájába.
    Ezzel két bajom van. Egyrészt 7. verzióban nincs VC7 mappa, csak VC8 és VC11 és egyikben sincs lefordítva a plugin, másrészt nem egészen világos, hogy a plugin bemásolása milyen fileokat jelent?

    Nem is találtam sehol leírást, hogy pontosan mit és hova kellene raknom. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
    Látom, hogy visualstudio projectek vannak, a C++ sem idegen tőlem, de azt, hogy a játék mit művel és ezt milyen fileokkal teszi, arról egy értelmes leírás sincs. :(

    Az is tökéletesen megfelel, ha valaki mond egy korábbi buildet és egy ahhoz működő plugint (amihez elérhető a project és a source fileok). A célom az, hogy a játékból kinyerjek pár adatot az autóról (sebesség, motorfordulatszám, forcefeedback értéke), és azokat kiküldjem USB-n, de a gyári mintaplugint se tudom futtatni. :F

    szerk.: talán számít, hogy win10-en próbálkozom.

    A választ előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák