Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Amilyen jól indult, olyan frusztráló lett a későbbiekben a játék, főleg a nehézségi szinttel voltak problémáim, ráadásul nagyon önismétlőek a pályák is.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Sirandrish
legenda
Az első rész olyan mély tüskét hagyott bennem, hogy erről totál le is maradtam!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saelin
veterán
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Én meg azt hittem ez egy dlc.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MPM
tag
Én most "pótoltam" az első DKC-t 25 év után, de csalódás volt a többi Rare-s játékhoz képest. Fejlődött a játékmenet azóta? Mert ha nem, lehet kihagyom.
-
arty
veterán
detto... (elsőt kickstarteren vettem, jól indult, végül abszolut nem jött be a szabadság, így már ez sem érdekelt... rápillantás szintjén se)
2d-ben viszont kapnak a figurák még egy esélyt
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Kvelstadt
veterán
Én az elsőt platináztam. Ezt csak azért mondom mert végigvinni egy dolog volt de trófeák megszerzéséhez szükséges megoldani valók nem kicsit voltak túltolva.
Jópofa volt az első rész de elég is volt."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
- In-Akustik NF-202 Referenz High End RCA Audio kábelek 0.6m, 1.2m - Új, bontatlan darabok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest