Új hozzászólás Aktív témák

  • MrYoniko

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szemezgetek ezzel a modellel, az egy hátlapi kamera, valamint a nagy kijelző miatt is.

    Jelenleg egy UMI PLUS E bosszankodó tulaja vagyok, annó előrendeléssel vettem, akkor egész jó volt, de mostanra elég hulladék lett. Nem tudom hogy a rom miatt-e, amit tavaly nyáron kapott utoljára frissítést, vagy csak simán elhasználódott, mert pl kifagy facebook közben/betöltéskor.
    Ha meg játszok (AoV) akkor sokszor 40-50 másodperce megy a mecs, mire betölt nekem. A 4G hálózatot meg rendszeresen eldobja, és csak 3G érhető el, csak újraindítás után találja megint meg a 4G-t.

    Na az off után az alábbi kérdéseim lennének:
    - Kimondottan játékban jobban teljesítene a 635 a "régi" Helio P20-al szemben?
    - Mennyire stabil a 4G hálózat (Vodafone), és mennyire erős a hotspot funkció (megosztás)?
    - Mennyire pontos a GPS, mert a mostani pl sokszor pályán 130-nál azt mondja hogy 0-val megyek, a szántásban, vagy ha egyhelyben állok a városban valahol, akkor a gps szerint 2-3 utcával arrébb fel-alá járkálok...
    - Bluetooth funkció mennyire jó, mert a mostani sok leválasztás-újracsatlakozás után tud csak a kocsim rádiójával (JVC) komunikálni, míg pl párom Sony-ja, LG tabletem és egyébb telefonoknak elsőre megy tökéletesen.
    - Mennyire hangos telefonálás közben, mert a mostani gyárilag olyan halk, hogy csendes környezetben is alig hallom (elődje egy Lumia 640 volt, ami meg max hangerőn olyan volt mintha kihangosítva lett volna), viszont headset-el és Bluetoth-on is rendes a hang.

    Aki root-olva használja:
    Cheat engine kifagy-e használat közben, tudtok-e vele rendesen csalni (nyugi, csak offline tower deff-es játék miatt kérdem).
    Érdemes-e rootolni egyáltalán (játék felvétel és stream-elés miatt érdekel, hogy ne a miki hangszóróját használja).

    Bocsi hogy hosszúra sikeredett, de a jelenlegiben kb ezek a problémák merültek fel, üzemidővel, ujjlenyomat olvasóval és kamerával nem volt gond (utóbbitól nem is vártam sokat). Mivel már (végre) irodában melózok, így a strapabíróság nem szempont, hisz melósként se törtem össze tok nélkül zsebben hordva.

    Köszönöm előre is a válaszokat.

    Nem, nem kis hülye gyerek vagyok, hogy játékok miatt akarom rootolni, csak én is járok WC-re, és ha már munkaidőben úgyis fizetik miért ne töltsem hasznosan... :P

    Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

Új hozzászólás Aktív témák