Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecc91
tag
Sziasztok, egy olyan kerdesem lenne hogy 4x pro, hoz van mar miui 9? Mert en nem talaltam, jelenleg a telefon szerint 8 a legfrisebb. :/
-
Fecc91
tag
Illetve lenne meg egy olyan kerdesem hogy a kamera szoftverben a felbontast hogy tudom allitani? Mert en nem talaltam ezt az opciot.
-
Fecc91
tag
Sziasztok, nem reg beruhaztam egy note 4x re, a kerdesem az lenne hogy most miui 8.5 van rajta, letezik ennel frisebb verzio, erdemes felrakni? Illetve diohelyban valaki el magyarazna a root folyamatat? Azt lattam hogy valoszinu nyitni kell a booloadert.
-
Fecc91
tag
Egyebkent nektek mennyi kepernyo ido jon ki? Tudom hogy az ennyim mas, csak kivancsisagbol kerdezem, mert nekem max 5-6o jon ki, x20 proci azert zabal. :/
-
Fecc91
tag
válasz JohnDoeHun #12453 üzenetére
Ertem es miert nem toltod 100ig? Ez kovancsiva tett.
-
Fecc91
tag
Sziasztok! Tudom hogy ez nem az a topic de szeretnek toletek segitseget kerni, van egy note 4x em x20 verzio, szeretnem a global miui 9 fel tenni ra, valaki adna nekem egy gyors instrukciot esetleg? Meg koszonnem.
-
Fecc91
tag
-
Fecc91
tag
Sziasztok egy olyan kerdesem lenne tudom hogy nem ez a topic! Hogy note 4x akarom fel tenni a miui 9 et egesz pontossan a flashbootos verziot, ahhoz is szukseges a bootloader nyitas?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs