Új hozzászólás Aktív témák

  • énvagyokaz^^

    tag

    Sziasztok.
    Én is ma beneveztem egy mi note 10re, telenornál csomagomba egész jó áron jutottam hozzá.
    Majdnem az összes hozzászólást elolvastam, és ahogy én értelmeztem a dolgot, a legjobb opció ez a hydrogel fólia? Más, esetleg üvegfólia nincs ami a lekerekítésnél is jó?
    Illetve média marktba ajánlotta az egyik eladó, hogy ott van olyan lehetőség itt (Debrecen), hogy nem üveg, hanem üvegszálas fóliát tudnak rá "csinálni", csak kicsit húzós az ára, konkrétan 9ezer Ft. Ez valami parasztvakítás, vagy tényleg jó lehet? Aztmondta a fickó ez nem rendelős, hanem ott "gyártják" valami géppel a telefonra. Megérne 9ezret?
    A gyári tok jó minőség, vagy érdemes azt is venni másikat?
    Rendszer hogy áll most? Ahogy olvasgattam, 1-2 embernél azért voltak zavaró dolgok, másoknál meg tökéletes. Romolgatni nem szeretnék, sose csináltam még, nem is nagyon mernék belevágni.
    Egyenként nokia 7 plust váltottam vele, én ezzel is teljesen meg voltam elégedve, csak sajna sikerült össze törni, és másik kijelző majd április végén lesz bele.
    Érdemes rajta valamit egyből állítgatni? Vagy jó úgy ahogy van? Általános felhasználás, face játék messenger netezes YouTube és hasonlók, nagyon extra dolgokra nem használom. Munkára jó lesz a 7 plus majd.

    Apropó csütörtökön érkezik, addig várnék minden hasznos tippet/tanácsot/ötletet :)

    Köszönöm előre is mindenkinek, ha valamit kihagytam akkor pótolom.

Új hozzászólás Aktív témák