Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz zoleeno1 #1155 üzenetére

    No nézzük akkor:

    0.) Nem fogtam ki hibás darabot, az új tulajdonos teljesen elégedett, semmi problémája nincs.
    1.) Vannak képek itt is betéve, amit a mi mix-szel készítettem kérlek nézd meg. A kamera résznél mit is írtam, elolvastad? Azt, hogy alulszaturált, és a valóságot nem tükrözi.
    Kérlek készítsz egy képet a 10 pro-dal, és nézd meg egy kalibrált, minőségi monitoron, és egyből láthatod, hogy miről beszélek.
    Ha nincs ilyen teszted, ne írd azt, amit.
    2.) A mate 10 pro nagyon sok helyen akad, darabos, gondolkodós!
    Ha százszor írod, és írják mások is le ennek az ellenkezőjét, akkor így van, a kérdés az, hogy mihez képest!
    És ezért volt fontos az, hogy próbáltad-e már a xiaomit vagy sem.
    Egy egyszerű példa: Bármi, ami nagyon jól működik az életben, annak használata után, vagy azzal párhuzamosan elkezdesz használni egy másik terméket, azonnal észreveszed azt, hogy a jóhoz képest miben, és mennyivel gyengébb a másik darab.
    Itt is erről van szó. A mate 10 pro a mi mix2-höz képest e téren gyengébb!
    3.) Mi az, hogy az ujjlenyomatolvasó "szinte" soha nem téved a mate-ben? Ez számomra azt jelenti, hogy tapasztaltad már, hogy van amikor nem sikerült az azonosítás.
    Itt is ajánlanék egy tesztet a mi mix2 és a mate 10 pro között, amit te végeznél el, és azonnal értenéd, miről írtam, de ugye te nem próbáltad a xiaomi-t. Mivel a mate 10 pro előtt egy 100/100 találati arányú mi mix2-őt használtam, ami már az ujjbegy részbeni érintésére is azonnal old, így nekem macerás volt a mate-nél, hogy pontosan rá kellett helyeznem az ujjamat a leolvasóra, és szinte teljes felülettel, mert, ha nem, akkor nem volt hajlandó felismerni.
    4.) Nálam az üzemidő gyatra volt. Csináltam én annyi resetet, mint még egy telefonnál sem, nálam a google ette az akku-t alaptalanul.

    Sajnos ezek a dolgok szúrhatják is a szemedet, de már bocsánat miért váltottam volna vissza, ha a mate olyan jól teljesített volna, mint ahogyan te (ti) állítjátok?

    Nem hoznak lázba semmilyen tesztek, és más felhasználók véleményei sem, mivel sok más telefonnál is volt már vita köztem és más fórumtárs között pl. laggokról, akadásokról, amit szinte senki nem volt hajlandó meglátni.
    Személyes találkozókor, mikor megmutattam miről is beszéltem, írtam, akkor jött a válasz, hogy "jah, hát ezt én észre sem vettem, de így ahogy most jobban megnézem, tényleg neked van igazad."

    Szóval a támadásod, támadásaitok alaptalanok, mert továbbra is mindenben tartom magam azokhoz, amit itt korábban leírtam.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák