Új hozzászólás Aktív témák

  • Menadrin

    kezdő

    Azok a régi szép idők, amikor még a xiaomi odavágott ár érték arányban a nagyoknak, igaz kompromisszumokkal, de az ár ezt feledtette. Mindenki akkoriban az lg g2vel samu s4 s5ökkel jött (S5 akkor5-600, s4 3-400, g2 400 körül volt), hogy így csúcs úgy csúcs mindenben, aztán én a nyári munka után kerestem egy igazi ár érték arányos telefont, semmi másra csak játékokra. Végül a megszabott pénzbeli határba belefért (200 volt a határ, pár euróval lépte csak túl, utolsó darabos kiárusítás szlovákiában) és meg is vettem és játékokba kevés ellenfél volt. Még az s5ös osztálytársam is meglepődött, hogy a játékoknál nem szakad az a játék, ami az s4nél g2nél igen. Legcsóróbbként hardveresen odavágtam a gazdag srácoknak vele :))
    Imádtam, itt kezdődött a xiaomi korszak nálam ár érték bajnokok voltak, aztán sajna megtörött a kijelző és rendeltem kínából hozzá, kicseréltem és egy napot ment, majd teljesen meghalt a telefon :O :O ezt a mai napig nem értem, hogy miért, de gondolom, az olcsó kijelző lehet a ludas.
    Jó volt ezt a tesztet újraolvasni, sok rész be is ugrott, igaz akkoriban már úton volt hozám a telefon, amikor ezt a tesztet elolvastam, de mégjobban vártam miután elolvastam.
    Mai napig emlékszem, hogyan csodálták azokat a dolgokat, amik a testre szabhatóságot illette, egy menő telefon volt, rettenet jó áron.

Új hozzászólás Aktív témák