Új hozzászólás Aktív témák

  • barackle

    tag

    Mostanában nem találkoztatok MIUI 7 és/vagy 8 alatt SOD-dal? Nekem sokáig a legutolsó MIUI 7-es multi rom volt fent (ZeurionX 2.4-es kernellel), 1 hónap alatt kb 1 SOD volt, remekül működött minden, aztán elkezdett sűrűsödni ez a jelenség. Kb 2 hete meguntam, hogy már napi 3-szor is előfordul, úgyhogy frissítettem az akkori legfrissebb MIUI 8-as multi romra. 1 hétig semmi gond nem volt, aztán megint elkezdődött, és teljesen random időpontban egyszerűen nem reagál semmire a telefon, hosszan kell nyomnom a bekapcsoló gombot, hogy újrainduljon.Ez az egész csak azért zavar nagyon, mert nem egyszer előfordult, hogy reggelre kattant meg, ami azt jelenti, hogy ilyenkor az ébresztő sem ébreszt (még szerencse, hogy van band-em :) ).

    Nem tudom, hogy ezzel összefügg-e, de az is sokszor előfordul, hogy a telefon azt jelzi, hogy pl még 30-40% van az akkuban, újraindítom, és lezuhan 3%-ra, de minimum 20%-kal ilyenkor mindig kevesebbet mutat, mint újraindítás előtt. 2014 februárjában vettem a telefont, elképzelhető, hogy az akkumulátor kezdi megadni magát? Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata? Amúgy egyáltalán nincs kihasználva a telefon képessége, még telefonálni se szoktam rajta, csak ritkán :) Zömében az asztalon pihen, és csak szinkronizálja az üzeneteket meg e-maileket.

    Egyébként valaki itt korábban kérdezte, hogy a MIUI 8 alatt működik-e a ZeurionX kernel: én a d2w miatt használom (2.4-es kernelt), és a fenti jelenségektől eltekintve nálam nincs probléma, és azok sem kapcsolódnak szerintem a kernelhez, bár ki tudja :)

Új hozzászólás Aktív témák