Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Azért azt ne várjátok srácok, hogy egy ingyenes multiban olyan grafika lesz, hogy a bokádat lef***d.... Örülni kéne, hogy legalább ilyen grafika van benne... Ha nem kell ezért fizetni, akkor nem fogják aládobni a legjobb enginet, és nem fogják halálra dolgozni magukat a fejlesztők...
-
Xaels
félisten
válasz
talpalavalo #23 üzenetére
Nem egészen értem úgy, hogy csúnya lenne, az csak egy válasz volt és idéztem. Ez még nem egy végleges verzió tehát bőven változhat még és ha az ingyenes ilyen játékokat nézzük azok között szépnek mondható. Igazából kíváncsian várom mi lesz ennek a folytatása és vajon a Crysis 2 multija milyen lesz. Bár egyelőre úgy néz ki, hogy a következő multis FPS amire beruházok majd csak a BF3 lesz(persze most már megvettem a Vietnam kieget a BC2-höz)
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tituka
senior tag
jól néz ki!
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Xaels
félisten
Ez a "gagyi szar" egy ingyenes multis FPS a Crytek műhelyéből aminek egyelőre valami pre-Alfa változata látható a videón. Amúgy meg egyelőre csak ázsiai piacra szánják.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
he7edik.
addikt
Mi ez a gagyi sz@r?
Égő szöveg a flém vázon
-
Findzs
addikt
osztom wednesday véleményét
nagyon gyenge
semmi újat nem mutat mint a többi ilyen típusú játék
a grafika is átlagos[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
keIdor
titán
Call of Duty helyére jöhetne ide is, lenne itt nyugaton is piaca ennek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
wednesday
őstag
Én azt várnám már egy ilyen játékban is, hogy lenne tömegük az objektumoknak, de legalább a karaktereknek. Vagy inkább hasson rájuk a gravitáció.
Belelő és elszáll meg forog a levegőbe mint egy lufi ember, ami épp engedi ki a levegőt. Érzésre fél kilót nem nyom egy katona. -
BiP
nagyúr
Igen, elég jó motornak tűnik. Ez már gyors, a konzolok is elviszik nagyon jó minőségben, multiplatform brutáljó fejlesztőkörnyezet, és PC-re is tovább skálázható.
Eddig az Unreal Engine volt nálam a favorit (hasonló okokból), most ez is fellépett mellé a dobogóra.[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Ahhoz nem a játékra kell rágyúrni, hanem a marketingre. A piacon jelenleg is van szerintem jobb mint a BO csak nem tudják olyan jól eladni a casual rétegnek.
-
AS
félisten
Ez nagyon tetszik, de miért csak ászai.... Cryeninge3 lehet jövő FPS-k motorja..
Black Ops is még mindig a 10 éves Quake3 motort használja, és hiába próbálják szépíteni csak brutálisan nagy gépigény lesz a vége...
Jó lenne tényleg valami Cod7 vagy Cod ellenfél, a piacon.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Gude
senior tag
Kedvcsináló videó!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Xaels
félisten
Egész jónak tűnik, szerintem lenne helye a piacon itt nyugaton is. Akár még megvásárolható formában is ha kellőképp összedobják. Kíváncsian várom a fejleményeket.
-
Vistaboy
veterán
Videó cserélve, köszi a HD linket.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
BiP
nagyúr
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
#2, #3: Tessék ugyanez HD-ben, (és nem agyontömörítve).
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nagyon pöpecül fest.
De majd azért még otthon is megskubizom hanggal meg HD minőségben.
De eddig irígykedem hogy mi még nem kapunk belőle.Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
ViTaZi
aktív tag
Nem rossz.. sőt
braner00 kerüljétek!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkeztek az első mozgóképek a Crytek ázsiai piacra készülő multiplayer FPS-éből.
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Western Digital 1 TB WDC WD10EARS-00Y5B1 SATA II HDD
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -25% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Lenovo LOQ Gamer Notebook 2év garanciával, új állapotban,140ezerrel olcsóbban.
- HP Compaq Pro 6300 MT PC, i5 CPU, 16 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest