Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    A legsunyibb Greg, és a legkreténebb Zsuzs mondja a hülyeségeket, a nézők micimackós IQ szinttel rendelkező része, meg el is hiszi. Greg vagy ötször elmondta, hogy Roli azt bizonyítja, hogy fél ezzel a szuper képességes dologgal. És? Kit érdekel? Greg minek pofázik bele mindig mindenbe. Ha viszont már megtette, akkor azt nem kell ismételgetni. Aztán bezárkózva pontosan azt csinálják, amivel Rolit vádolják. Gusztustalanul kibeszélnek mindenkit fröcsögnek össze-vissza. Greg állandóan a szart kavarja, de azt nem látom soha, amikor Roli rohan és másnak meséli habzó szájjal a pletykákat.

    Kár, hogy a nézők nagy része beeszi ezt a mézes-mázas Greg stílust, és nem látja át, hogy igazából micsoda egy rosszindulatú sunyi féreg. Ahol lehet keveri a kaksit az ember háta mögött, szemtől szembe meg jön az "én szeretlek téged" dumával. Nem az a bajom vele, hogy homár, hanem ahogy viselkedik.

    Egyébként azt kell mondjam, ha pl. Krisztián a játékban is úgy viselkedett volna, mint a kiesését követően a Anikóval és a belevalóban beszélt, akkor szerintem teljesen másképp is alakulhatott volna ez az utolsó párbaj.

    A nézői segítség az az, hogy beküldték ezt a nyomorék valakit az egyik előző szériából, hogy próbálja rábeszélni Hunorra többek között? Marha nagy segítség. Ennél az is több lett volna, ha indítanak egy telefonos szavazást, hogy "Ön szerint ki ellen lenne Rolinak a legnagyobb esélye?" kérdéssel és az eredményt megosztják vele.

Új hozzászólás Aktív témák