Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
jó gáma lesz várom!
-
HS 2142
őstag
Se konzol, se fölös pénz. Kár pedig imádom a Light Cycle-t.
-
csoli31
aktív tag
Vegyél alapul egy Mass Effect 2 CE-t, vagy egy Mafia 2 CE kiadást (most hirtelen ezek ugrottak be). Sokkal több minden van benne (nem mellesleg olcsóbban)! Én sem a játékbeli plusz tartalmakra gondoltam. Egyszerűen keveslem azt az egy darab plusz dolgot ennyi pénzért! Remélem így már érted.
-
csoli31
aktív tag
Ez a CE, egy nagy vicc kategória! Egy Light Cycle-t adnak hozzá modell formájában, és semmi mást... és ezért elkérnek 130$?! Szánalmas!
-
ArchElf
addikt
válasz
infectedmann #5 üzenetére
Én sem hallottam még erről... A 2.0-át többször végignyomtam, várós ez is (csak nincs olyan gépem, amin egyáltalán elindulna)... Na majd 2-3 év múlva
AE
-
infectedmann
őstag
? Nem is hallottam eddig erről a játékról
-
Gabr
tag
Végre jönnek az új játékok!
-
VictorHUN
aktív tag
20 centinél nagyobb nem lehet
-
Sicilian
addikt
Nem rossz, tetszik
Mondjuk kíváncsi lennék mekkora az a modell
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Tron Evolution, és részletek érkeztek a gyűjtői kiadásról.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest