Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroby
újonc
válasz DJ. Ru$y #1312 üzenetére
Hát nem tudom, tegnap kapott 3s valószínű, hogy hardware hibás... előlapi kamera megy, hátsó nagy feketeség, nem elérhető, nem tud hozzá kapcsolódni semmi... próbáltam mindenféle tesztprogrammal, más fényképező app-al minden esetben csak a fekete képernyő fogadott (ja a kamera védő leragasztást természetesen levettem
-
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #4337 üzenetére
Köszi a tippet!
Ez mondjuk meg sem fordult a fejemben, de most hogy említed, este kicsomagolom és megnézem én is.
Én is más töltőt/kábelt használok (ugreen töltő, ugreen kábel - a 2.4A-es slotból kiszalad 1.4A töltés közben)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Soká
senior tag
válasz DJ. Ru$y #4337 üzenetére
"Srácok, ha legközelebb telefont veszünk szóljatok rám, hogy próbáljam ki a kábelt és a töltőt is,"
Azért nem értelek, mert a leírásban egyértelműen szerepel, hogy garanciát csak arra vállalnak, ha a saját töltőjével üzemelteted. Ha Te meg x hét után jelzed, hogy nem jó a töltő, akkor egyértelmű, hogy nem a saját töltőjével használtad a telót. Akár azt is mondhatják, hogy garanciavesztés.
Nem kívánom, félre ne értsd, csak apró öngól az ilyen. Szerintem, ha vesz egy új kütyüt az ember, akkor érdemes elolvasni az ismertetőket, érdemes szemügyre venni az egészet, kipróbálni. És nem a védőfóliát meg matricákat kell először letépni, a csomagolóanyagot kidobni, stb.Laikus vagyok, azt valaki meg tudná mondani, hogy a gyári töltőnél mit tud jobban egy "jobb" töltő?
Illetve ha a jóság annyit jelent, hogy gyorsabban tölt, akkor a gyorsabb töltésnek lehet-e valamilyen káros következménye az akksira nézve? Köszönöm! -
-
ktomcat
senior tag
válasz DJ. Ru$y #4657 üzenetére
igen ezekkel tisztába vagyok, de Eddig nem húzta úgy le az akksit hogy 50%nál járjak 2 óra screentimal, nameg fölényesen vezeti a messenger a battery stats toplistáját... Gondoltam ha másnál is előfordul akkor appfrissítés hozta elő vagy a rom frissítésbe ment félre valami
-
trebrona
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #8043 üzenetére
Javaslom mentsd le az adatokat a kártyáról, majd formázás után tedd a telefonba!
Tárhelyeket nem "mossa össze".
(#8050) hevizms:
emagon, edigitalon van B20-as, bár most éppen 65k.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
ktomcat
senior tag
válasz DJ. Ru$y #13873 üzenetére
igen, ezt a verziót hallottam ma mindenkitől csak nekem nem fekszik ez a beleteszem aztán vagy lesz valami vagy nem, meg ahhoz hogy ki tudjam kapcsolni úgyis szét kell szednem, ami most folyamatban is van, a legapróbb alkatrészeire szedem szét aztán mindegyiket lefújom valamivel (hajszárító ilyenkor off persze a meleg levegő miatt), csak tudnám hogy hol keressem a hibát
-
ktomcat
senior tag
válasz DJ. Ru$y #13876 üzenetére
hát ma olyan helyen voltam ahol pont nem volt rizs de még bolt se a közelben mindenesetre egyik se mentette volna meg, nyáron ugyanígy halálozott el az érintőpanel illetve jött egy zápor, kb. 3-4 csepp érte már raktam zsebre de az is elég volt neki. Ilyen szempontból elég gyenge a konstrukció.
De most már szétszedtem, összeraktam, kijelenthetjük hogy elhalálozott. Wayteqnél 20 ropi a komplett kijelző, ha egyáltalán tényleg ez a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest