Új hozzászólás Aktív témák

  • bbendre

    őstag

    válasz mjani1172 #1166 üzenetére

    "Én még vhs-el kezdtem , és a minőség a mostanihoz képest nagyon gyenge volt.
    De mégis öröm elővenni a régi felvételeket."

    És itt fogtad meg a lényeget. Ezért nézünk néhányan, hogy most mi is van.
    +@Rotate
    Ott van a Nexus 6, a Pixel 1-4 ig és 5-6 év után kapsz dárgábban egy készüléket amiben néhol rosszabb a minőség, de leginkább ugyan ott van. Itt azért sokaknak ez nem tetszik. a Régi telefonok pedig nem kapnak frissítést tehát valamit csinálni kell(?).

    És igen, egy kicsit minden évben várjuk a csodát, hogy legyen egy olyan telefon mint a Neuxus 6p/Pixel 2/3/4(XL) volt. Ott minden fotóban volt egy wow, jó volt kézbevenni a telefont. Nem érezted, hogy lassú az ujjlenyomat olvasó... volt más gond persze, de gondoltad, hogy ez pár év és megoldódik. Aztán csak nem ez történt .

    Pár év után pedig minden ugyan ott van (ok, jobb a video), de most olvashatod a fórumokat is, hogy milyen kijelző védő fóliát rakhatsz fel. Úgy érzed, hogy a pénzedért egyre kevesebbet kapsz. Soli, grip sensor, AF selfi camera, face unlock, egy halom Android funkció és design..., és szerintem mindenki tudna ehhez a listához hozzá rakni.

    Én nagyon szeretem a Pixel szériát és a P6 már úton van felém, de totálisan nem érzem, hogy a minden évben kifizetett pénzért tényleg sokkal többet kapnék. Viszont hiába van meg a tavalyi flagship egy halom frissítést nem kapsz meg, a hibák nincsenek javítva. pl widevine.

    Szerintem mindenki szeretne a pénzéért évről évre jobban egyre kiforrottabb és hibamentes terméket a kezében tartani.

    Itt nem azt mondjuk, hogy rossz a P6, mert szerintem (is) jó készülék. De egy idő után ha nem érzed, hogy kapsz extrát a pénzedért akkor természetes, hogy nincs jó érzésed. (A több akku időnek örülni fogok, a lassabb töltésnek nem)

    (Bocs, hosszú lett)

    [ Szerkesztve ]

    Iphone 13 Pro Max & Google Pixel 8 Pro

Új hozzászólás Aktív témák