Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hát, én Corsairnél gariztattam H100-at (zúgott a pumpa), kaptam egy H100i-t meg megtarthattam a H100-at is, pedíg már gari sem volt rá. Legutóbb pedig 750D-be költözés közben letörtem az egyik ventillátor lapátját. Semmit nem kértek 2 nap múlva kaptam egy zsír újat.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Ezeknél mindegy hogy van-e gari. Ha működik akkor 10 év múlva is működik. Nagyon ritkán vannak hibás szériák de akkor rendszerint az összes hibás. Normális gyártó kérdés nélkül javít / cserél.
Még az Ozone is bevállalta ezt amikor rossz minőségű forrasztást használtak (kb 5 perces javítás), szépen vissza fizették az árát mindenkinek aki kérte.
Ha jól emlékszem aki javítást kért kapott egy fejhallgatót ajándékba. De javitsatok ki ha tévedek.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Sinisi
senior tag
Akkor ez így nehezen fog részemre összejönni... azt látom, hogy nagyon stabilan magasan tartottak az árak. Nem tudom, hogy ezt mesterségesen teszik vagy valóban ennyire jön ki az anyag, de valójában majdnemhogy mindegy is, hogy mi az árak színvonalának a valódi oka a lényeg, hogy "magasan" van...
Még a használtakra szoktam időnként ránézni de a jobban megkímélt állapotúakért szintén elkérik a betevőt... szóval annyival nem olcsóbb, hogy ne érje meg újat venni (gari, "biztosan" 0 kilóméteres előnye).
-
nyunyu
félisten
Annak sem barátságosabb az ára, mivel a kezdetben 22k körül kapható átlagos minőségű G1N a devizaárfolyamok változásának köszönhetően mostanában nem nagyon lenne 27-28k alatt, de idáig csak azért nem ment fel az ára, mivel ~fél-egy éve elfogyott az olcsó dollárért vett régi készlet.
Új szériát meg tavaly óta ígérgetik, de nem hinném, hogy 30k alatt lesz, HA végre bekerül a karácsonyfa alá. (Melyik évben? )
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Sinisi
senior tag
Mivel inkább gépeléshez használom a klavit ezért szerintem jobb (kényelmesebb) lehetne egy ISO. Korábban szemeztem egy Tesoro Durandal G1N de mivel nem ajánlották gépelésre ezért nem vettem meg... A G1N-nek azért barátságosabb az ára, de lehet, hogy csak szoknom kell még a gondolatot.
-
nyunyu
félisten
Egy minőségi PBT kupakszett önmagában 30-35$ környéke, ANSI US kiosztásúra lézerezve. (felirat mentes blank se sokkal olcsóbb.)
Valami combosabb megoldással feliratozott cuccért már 60-80-100$-t kell a kasszánál hagyni, és ekkor még ne nagyon álmodozzál magyar kiosztásról, ISOt is nagyítóval kell keresni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Sinisi
senior tag
válasz SunMount3r #35 üzenetére
Azzal ha rá lehet osztani az ékezeteket már rendben is leszek.
Az ára miatt nem tudtam rászánni magam a vételre, bár biztos, hogy ég és föld, de akkoris sokk. -
SunMount3r
nagyúr
Kérdezd meg a billentyűzetes topic-ban, de rendes magyar kiosztású bill.-zetet biztos nem fogsz kapni ilyen külföldi webes helyekről. Az UK-t szokták ajánlani helyette ilyen esetben, ott minden betű ugyan ott van, csak más ugye a felirat rajtuk.
Amúgy: az egy dolog, hogy a a minőségnek ára van, de pl. én is irreálisan magasnak tartom a mecha-k árait úgy általában. Szerintem van benne árrés bőven és részben mesterségesen van ilyen magasan tartva (legalábbis mindíg ez az érzésem). Én kb. 20-25K érzek még épp elfogadhatónak egy minőségi mecha-ért.
Amúgy ezek a MasterKeys Pro-k épp, hogy a minőségi és (a többihez képest) olcsó kategóriába esnek, legalábbis ezt olvasni róluk. -
Sinisi
senior tag
válasz SunMount3r #33 üzenetére
Így értettem a "kérdést". Gondolom a mindőségnek megkérik az árárt. Aliról (CN) nem lehet minőségi darabhoz olcsóbban hozzájutni (101-102 gombos)?
-
kromatika
veterán
Jó bill jó áron.Tetszik.
-
Sinisi
senior tag
válasz Cingáriusz #27 üzenetére
Hát én is edzem magam (már egy ideje), hogy befogadjam a tudatot, hogy egyszer egy mechanikus billentyűzetet nyomizok itthon (ilyesmi összegért :-) ).
-
Ez egy mechanikus billzet, csak a kapcsolószett ára kb 15-20k, ehhez képest jó áron van.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
haxiboy
veterán
Abszolút elfogadható árak. Egy márkás csilivili RGB billentyűzet (pl. ami nekem van egy K70 RGB 1. generációs), megjelenéskor 65-70k körül volt kapható.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ezek a beteg árak kinek az agyából pattanak elő???
-
Sinisi
senior tag
Nálam szerencsére nem éri közvetlen napfény a billentyűzetet, de, hogy nem fényesedik, kopik (olyan könnyen) az plusz elnyőny.
-
haxiboy
veterán
Nagyon jó ár értük. Egy S-t tervezek asszonykámnak :-)
-
SunMount3r
nagyúr
Mondjuk nem sokkal drágábban már ott az Attack X3 is (amiben pedig még aluminium is van ). De akkor is jobban bejönne egy Masterkeys S változat, aminek már jóval olcsóbban is kellene lennie..
Csak azt nem értem, hogy a Magyar Shop-ok miért csak a Brown kapcsolósokat nyomják. Holott gémőréknél meg épp a Red a sláger?!
Mondjuk nekem azt hiszem a Brown épp megfelelő lenne, mert főleg a gépelés a szempont, de Blue már lehet túl kemény lenne.
-
nyunyu
félisten
válasz SunMount3r #17 üzenetére
Szerk: azért gondolom ezekhez is lesznek majd HUN kupakszettek
Szerintem a szomszédok is megijedtek, olyan hangos röhögés robbant ki belőlem ezt olvasva.
Na jó, ez így picit erős volt, elvégre tudnék rendelni ~25-27k-ért magyar dyesub PBT szettet, de sajnos ennyiért elvárnám, hogy a dizájnja is megüsse az általam elvárt szintet.
Csak sajnos a kínai gyártó az általam többszörösen leszállított minőségi elvárásokat sem bírta megugorni.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz SunMount3r #17 üzenetére
Lehet kapni 25$ környékén kínai világítós PBT kupakokat.
De azok vastagsága az átlag billzetek tejfölösdoboz vastagságú kupakjaival vetekszik, meg a dizájnjuk sem az igazi.
No meg a 6.25 szóközös ANSIn kívül kb. semmit sem támogatnak.Vagy egy számomra kedvesebb dizájnú változat alig drágábban.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor az a HUN kupakszett sem lesz jó hozzá gondolom, legalábbis így nem sok értelme van... Nincs is PTB világítást áteresztő kupakos bill.-zet egyáltalán?!
Szerk: azért gondolom ezekhez is lesznek majd HUN kupakszettek. Amúgy nekem inkább bejönne az ABS+világítás, mint szimpla, tompa invert.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Mindegyik típus minimum fehér háttérvilis, de van RGB-s változat is.
Milyen világításról beszéltek itt?
TÖMÖR PBT kupakja van a Masterkeys S/L-nek, nem átlátszó.
Ritka igénytelenül néz ki a piros ABS WASD kupakokkal.
(Világítás a gagyi ABS kupakos Masterkeys Pro S/M/L (RGB)-ken van.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SunMount3r #8 üzenetére
Ez ígéretes
-
hemaka
nagyúr
Nem RGB, gagggyiiiii
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
addikt
Elismerem, hogy igazad van, a személyes tapasztalatom viszont az volt, hogy késő éjszaka, fáradtan inkább zavaró volt a bill. világítás, mint hasznos. Persze lehet, hogy csak az én szemem nem bírta.
Személy szerint jobban szeretem a kicsi, külső világítást, aminél látom a billentyűzetet.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
kelna91
senior tag
És vajon kapható lesz magyar (ANSI) kiosztással?
-
SunMount3r
nagyúr
Ez mondjuk igaz, valami mindig belezabbant az összképbe. Pedig ha megnézed az árát a többi mecha-hoz képest és hogy még a tapasztalatok is jók róla, simán Best-Buy lehetne. De az egysoros Enter-t én sem annyira bírom... Ha már a csicsát visszavették a Gémör fronton, akkor miért pont a teljes Enter-t igazították "ritkán gépelősre"?!
Amúgy: nekem az S is épp megfelelne ahogy nézem, ezen is van rendes, külön Del, konkrét számokat meg úgy is ritkán gépelek...
-
KYZRR
őstag
Egyék meg, 3 órát sem bírtam az egysoros entert...
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
SunMount3r
nagyúr
Lehet hozzájuk kapni magyar szettet. Ezt kell keresni: SGA-KC01-KKCP1-HU -> Én is nemrég kaptam az infót a bill.-zetes topic-ban, mert már egy ideje szemezek ezekkel.
(#6) tailor74: Mióta a fekete a trend a bill.-zetek terén is, egyáltalán nem számít annyira eszementnek a karakter megvilágítás ötlete. A lényege, hogy jobban lásd a karakterek, mikor gépelsz. Én sem vagyok oda az RGB csicsáért, de ha valahol még pont van valami értelme a PC-s világban a LED világításnak, akkor azok pont a bill.-zetek. Persze elég az az 1 szín is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha magyarul beszélne...
-
addikt
válasz SunMount3r #5 üzenetére
Őőőő, akárhogy olvasom, a cikk nem tér ki erre. Attól még persze lehet bennük, de akkor az előbbi elismerés visszavonva.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
A strapabírás az agresszív játékosoknak szánt feature?
Egyébként végre egy letisztult, sallangoktól,rgb-től mentes billentyűzet....manapság ritka.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Minek felirat a kupakokra?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
bteebi
veterán
Semmi csicsa, pont ahogy kell. Az árát leszámítva teljesen rendben van. Na jó, háttérvilágítás még lehetne rajta .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
SunMount3r
nagyúr
Az M-ből nem jön ilyen változat?
Amúgy meg az S-et egyáltalán nem is lehet itthon kapni, akkor az új változattal is ez lesz majd a helyzet?!
Itthon az M-et és a L-et is szinte mindenhol csak Brown kapcsolókkal árulják, még a Red is nagyon ritka, az is horror szintre felvitt áron. Pedig ha most vennék mecha-t biztos az ez az S vagy az M lenne a befutó, de jóbb lenne, ha a kapcsolók terén itthon is lenne választék.
Külön tetszik a leválasztható USB kábel, mert ölbe véve gépelek és ez így praktikusabbnak tűnik, hogy leteszem a bill.-zetet, akkor nem kell össze-vissza gabalyítgatnom, csak kihúzom és oda teszem, ahol hely van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest