Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz sto1911 #3356 üzenetére

    Én 4-re emlékszem összesen. Lehet akkor, hogy nem az uccsónál vagyok, hanem csak a 4.-nél. De van középen lámpasor. Mintha 3 citromsárga lenne, és egy kicsit pirosasabb, vagy narancsosabb. Na, nekem az villogott.
    De lehet, hogy tök marhaságot írok, csak valamiért az van bennem, hogy 3-at leboxoltam, és a 4. a legerősebb. És arra nekem már az a kicsit más színű lámpa, ami kicsit pirosasabb, az villogott. Az van egyébként legfelül.
    Na megkávézok, kicsit összeszedem magam, és nekimegyek a guidenak asszem, mert csak találgatózok itt, hogy mit, hogyan, meg merre. ;]

    Joco_77

    Safe Cracker: Aránylag hamar vége van. Persze, ha lehetne kicsit érzéssel löködni, az más lenne. De ez a statikus mód, gombra lök egy picit, ez nem mindig működik, meg nem is áll kézre.
    Amúgy, 1x bejutottam középre, de adott kb 170 ezret, szóval az sem volt olyan marha nagy cucc. Márpedig billiós (milliárd) a high score a táblán, szóval lehet azzal pontot csinálni, csak én nem tudom, hogy hogyan :D

    szerk:
    Ja, meg csináltam egy Theatre of Magic tournamentet, hasonló paraméterekkel, és a jelszó is ugyanaz. A Wizard Power ugye nem él ilyenkor, mikor tournamentet játszunk? Nekem még nincs kifejlesztve egyik sem, így nem tudom.
    De ha esetleg működik, akkor rámegyek arra is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák