Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz sto1911 #2903 üzenetére

    Egy-egy jatek utan:

    A Son of Zeus-t siman elvittem a wizar modig ugy, hogy nagyjabol fogalmam sem volt rola mit csinalok, Persze az alapszabalyt, miszerint oda lovok ahol villog, azt tudtam tartani :D Eleg konnyunek tunik ezek alapjan, szerintem nem okoz majd gondot senkinek. Az alap tabla picit sivarnak tunik, de innen-onnan azert majd bujnak elo lenyek, ill. az eg is beborul, ugyhogy nem lesz vele gond. Wizard mod alatt az FPS leesett 50-52 korulre, de meg mindig az ezer eves gepem van. A madaras kuldetesrol konkretan a Birdemic ugrott be, de ne aggodjatok, ennel joval minosegibb! :DD
    Az alap zene az Avengers Age of Ultronra emlekeztet.

    Az Adventure Land rettento szines, izeg-mozog es villog rajta minden, tenyleg, mint a bucsuban, neha zavaro is, es mivel vilagos asztal, igy szamomra nem eleg kontrasztos, de gondolom szokhato. A gameplay is megfelelonek tunt, ki kell nyitni az attrakciokat, azutan "fel lehet rajuk ulni". Eleg sok multiballt sikerult inditanom rajta, valamint kombozni is eleg konnyen lehet.
    Az alap zene es szoveg a Biolabra emlekeztet.

    A mini jatekok sem megoldhatatlanok, szoval orom es boldogsag.

    Ennyi alapjan ez is eleg jo pakknak tunik, ingyen meg aztan tenyleg.

    Figyelemre melto, hogy ajandekba kaptuk a pakkot, ez rettenetesen meglepett, tobbszor elolvastam a FB bejegyzest, hogy tenyleg jol ertem-e. Koszonom itt is es meg sokszor 10 sikeres evet kivanok nekik!

Új hozzászólás Aktív témák