Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
-
F_Gergely
őstag
válasz SkyS1gn #4087 üzenetére
Ez bevált trükk, hogy ne kelljen újra cserélni...
Húzzák az időt, aztán hopp már meg is jött a javított készülék.
IMEI számot még átvétel előtt csekkold le! Meg nagyon nézd át, ha egy mikroszkópos hibát is látsz, írass jegyzőkönyvet, és CSERE, adjanak egy zsír új BONTATLAN telefont! -
Tomtotom
senior tag
válasz F_Gergely #4109 üzenetére
Hát azt sajnos várhatja. Nekem cserélték, de nem bontatlan telóra, hanem simán egy zacskóban jött, papírokra ráírva, hogy fődarab csere. Igaz a gyári fólia rajt volt, de azt én is vissza tudom tenni Ja, és sajnos ez sem hibátlan, amit meg is írtam még aznap a Sony-nak, válaszként kaptam az esztétikai hiba belefér levelet. Tesznek a vásárlóra, és szerintem a cseretelefonom sem volt új, de bizinyítani nem tudom. Azért törődtem bele, mert ezen már csak egy illesztési hiba van az alján, az előző meg tök selejt volt. Egyébként a cserekészülékem bal alsó sarkán pici ütődésnyom is látható, de azt csak napfényben vettem észre, úgyhogy utólag hiába reklamáltam volna, mert az üzletben nem volt látható. Ezeknek az üzleteknek a megvilágításánál az apróbb hibákat észre sem lehet venni, azért elemlámpával meg nagyítóval telefont átvenni szerintem elég vicces. Biztos néztek volna rám tágranyílt szemekkel, ha így megjelenek
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Tomtotom
senior tag
Azt még elfelejtettem leírni, hogy még hirdetik is a honlapjukon a 3napon belül visszavitt készülékek kezelése szolgáltatást az értékesítők számára, ami annyit tesz, hogy originak visszacsomagolják, és matricázzák, legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Yocee
aktív tag
Én kb 2 hete írtam, hogy alapítsunk pertársaságot, de válaszra sem méltattatok. 10-20 ember esetén már nem nagy összeg, és nagyon nagy értékű csalásról, megkárosításról lehet itt szó.
-
F_Gergely
őstag
válasz Tomtotom #4111 üzenetére
Dolgoztam informatikai nagykerben, ott is a reklamált árut visszacsomagolták azt eladták újnak, de ott tényleg nem mondtad meg hogy használt, mivel a gyártói matricákból is újak kerültek rá, illetve új csomagolást kapott. Tehát ott azért ez korrektebb volt. Ami panaszos volt (tehát nem azért került vissza mert meggondolta magát a vásárló), az úgy ahogy van ment vissza, nem került értékesítésre, vagy ha igen akkor leértékelt áron, természetesen ugyan úgy teljes garanciával.
Én amikor vettem a HTC-t gyártói címke sérült volt, tehát bontott volt a doboz, mondtam is hogy sorry ez bontott, kérek másikat. Szó nélkül hoztak egy bontatlan dobozt. -
SkyS1gn
félisten
Nekem már ez is cseredarab volt, de ez tényleg új volt, még az Árkád cserélte, csak ez is ugyanúgy fos volt mint az első....
(#4113) Yocee
Én is írtam Sonynak hogy akkor vagyunk 10-20an hozzá, mennyi lenne az annyi?
(#4116) F_Gergely
Ami futárral jött mind2 doboz nyitva volt... aztmondták azért mert gari miatt meg kellett nézniük... meg bennevolt az árkádos kupon stb...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Armatura
tag
Makró fotót próbálta valaki?Eddig nem csináltam,de minap próbálkoztam,és nem találja a fókuszt.
Ez egy újabb általános hiba,vagy egyedi?Csak makró a többi esetben jó.Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
-
-
toto0569
addikt
arachnophobia
Mindent ami "jól"néz ki...
kirby76:egy Sony Z2-höz képest...mindenhol szidják a kameráját,nem akarják elismerni.Szerintem jó,igaz egy kicsit mossa a zöldet ha távolabb van.De ha közeli képekről van szó akkor a vonalélesség verhetetlen.
Az összes képem itt van.-->[link][ Szerkesztve ]
-
Hikvision
senior tag
Olyan volt valakinek, h random megszakadnak a hívások? Beszélgetek egyszer csak csippan, ránézek hívás vége. Pedig térerő van. Kikapcsoltam az LTE-t, de ugyanaz.
20 éve a PH-n.
-
w333
félisten
-
-
Tomtotom
senior tag
Nekem a 3hét alatt 1-szer nem érzékelte a kamerát, 1-szer nem követte az újjam a fókusz, és kb 4-szer dobta el a térerőt. Mindig csak az újraindítás segített.
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz Armatura #4136 üzenetére
Syl:Éppen ezt szidják benne,hogy nem éles minden a képen.De az emberi szem is csak egy helyre fókuszál...
Azért a Sony, a fényképezőgépek között valamit azért lerakott már az asztalra
Nem minden esetben tetszik a fényképe de ha 10 méteren belül lövök vele egy képet azért az odab@sz...Nézd meg a templomos képeket mennyi részlet a nagy távolság ellenére... -
kirby76
tag
válasz toto0569 #4130 üzenetére
Tényleg gyönyörű képek Toto, grat!
Nagyon tetszik a lencsés megoldás. Ha ezt élőben látnám elmosolyodnék, de így az eredményeket tallózva döbbenten nézem a képeidet, pláne a makrókat.Saycz: nekem SGS3 volt előtte, Cyanogen ROM-al, és főleg ahol lakom, szinte folyamatosan eldobta, mit eldobta, ki sem mentek a hívások. A megoldás az volt, hogy amikor hazamentem, átkapcsoltam 2G-re és tökéletes volt. De basszus, 2014-et írunk, ne kelljen már ilyen favágó megoldásokat alkalmazni.
Én szolgáltatóra gondoltam (Telenor) de alig egy hónapja váltottam T-re, az is ugyanilyen tré térerő tekintetében.Amúgy visszatérve a hangminőségre. Keresgéltem külföldi fórumokon is, nagyon sokan szidják a hívás közbeni hangminőséget. Közben erre a cikkre bukkantam, melynek lényege, hogy a 314-es frissítés elvileg tartalmaz javításokat hangminőség terén. Ez a cikk az:
Én szombaton vettem a telefont, igazából vasárnap tudtam először többet foglalkozni vele, ekkor le is jött a 402-es update, gondolom ez még újabb, mint a 314-es, a hang mégis egy fos továbbra is. Grrrrrr.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Sanyi:
"Nyomáspróbát minden vízálló készüléknél kötelesek csinálni a javítás után, így a te készülékeddel is elvégzik, miután kijavították."Ja akkor érdekes hogy járt itt valaki akinek beázott aztán meg aztmondták a saják tesztjükön átment...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest