Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    válasz #56710400 #52209 üzenetére

    Kiírt valamit, de szerintem nem hiba hanem "sikerült" üzenet volt.
    Csináltam róla screenshot-ot, majd este be linkelem ide.

    Ha minden jól megy ma este futok neki a 2. lépésnek azaz a TWRP telepítésnek. TWRP-nek és Recovery-nek is utána olvastam kicsit, és csak megerősítésként kérdezném, hogy ugye a TWRP telepítésnek az a célja, hogy a gyári Sony recovery-t lecseréljem a custom TWRP recovery-re, majd amikor utóbbi fenn van, utóbbi segítségével tudom lecserélni a gyári firmware-t a Lineage OS firmware?
    1) Ugye ez a cél, ezért kell a TWRP?

    Maga a TWRP telepítés pedig annyi lesz, hogy a https://twrp.me/sony/sonyxperiasp.html oldalon szereplő legelső linkről https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp azaz gyakorlatilag a Google Play-ból feltelepítem a TWRP appot a telóra, majd elindítom, és kiválasztom a készülékemnek megfelelő recovery fw-t és letöltöm a Dowloads mappába. Amint lejött akkor pedig a TWRP app segítségével be is flashelem az új recoveryt?
    2) Ugye ezeket a lépéseket kell végigcsinálnom?
    3) Önmagában a gyári Sony recovery lecserélése custom TWRP-re még magát a telót működteti firmware-t még nem módosítja, azaz továbbra is a gyári Sony fw fog indulni ha beindítom a telót?

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák