Új hozzászólás Aktív témák

  • sigyud

    csendes tag

    Hú, van egy régi és megfelelően szar Xperia GO-m annyira kicsik az elvárásim, hogy ha találnék egy szép állapotú, hibátlan GO-t olcsón (5-10e közt, de inkább az 5 felé tartva), akkor vennék egy másik ilyen fost.
    De ilyet nem látok, viszont SP-t meg igen elvileg 15-ért. Szerintetek megvegyem? Ennél csak sokkal jobb? Vagy elmenjek a anyagi tűrőképességem felső határához, és vegyek egy M2-őt inkább? (20e) vagy mit?
    Elvárások: 100%-ban működjön telefonálásra!!! használható képeket csináljon, néha talán videót is..., Tudjak vele navigálni (elég hangos legyen, hogy a kocsiban is halljam), Néha böngésznék vele, de a postafiókaim némelyikét is olvashatná. ezzel az a baj lehet, hogy levlisták tagja vagyok, amikből van hogy 50+ levelet is kapok egy nap. (ezeket jó lenne látnom azonnal), Ezen kívül talán még a facebookot is nézegetném néha, és az se lehetetlen, hogy a messengert is (eddig nem használtam), de jobban örülnék egy olyan fb-kliensnek, ami olyan őskori, hogy még kezelné az üzeneteket messenger nélkül (mint a go-m gyári fb-kliense). Rádiót hallgatnék néha vele. ill. tv-t néznék, de ezek gondolom ennek se lennének probléma. Vagy inkább ruházzak az M2-be? az nem független, bár nem hiszem hogy váltok a telenorról, Ha kell, és érdemes, akkor eljátszok valami főzögetéssel, de ha ezt tenném, akkor se tudnám, hogy mit főzzek beléje. Vagy ha esetleg nem SP-t, akkor mit vegyek min 1GB rammal, min 2 magos procival, lehetőleg erősfényű kijelzővel és hangos hangszóróval, megbízható droidot? (persze nézegettem én, hogy Z1, Z1C Z2, Z3, Z3C, samsung s4, talán s3 is, esetleg nexus 4, de ezeket nem kapnék ennyiért. ja és fontos lenne a strapabírás is!!!)

Új hozzászólás Aktív témák