2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) JanR


JanR
(addikt)

Nem csak stratégiai játékok kellenek, hanem más stílusú is. Oké aláírom, hogy mostanában jött 1-2 nagyon jó cím, de azért az ezredforduló előtt, akkor is jobbak voltak a játékok (és itt nem a grafikára gondolok).

(#2) gianni85 válasza JanR (#1) üzenetére


gianni85
(veterán)

hát tabletről beszél, oda én max még rpg/jrpg játékokat tudnék a stratégia mellé elképzelni, melyek komolyabbak és használhatóak is lehetnek tapizással. Egyébként szubjektív vélemény, de nekem nem jön be ez a tablet mint komoly játékeszköz.

Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/y5w4asuc | Lian Li PC-Q34 fekete alu ITX

(#3) golya87


golya87
(őstag)

Nem értem a fejlesztőket, miért nem adják ki a nagyobb neveket tablet-re, vagy pc-re újra. Grafikailag valamennyivel javítják, az irányítást ha kell szintén, de a többi ott van. Esetleg kipofozzák az akkori negatívumokat. Nem hiszem, hogy nagy pénz, lenne rá kereslet...

(#4) sto1911


sto1911
(veterán)

Csak droidra nincs, biztos nem eleg nagy platform... :W

(#5) stargazerhu


stargazerhu
(aktív tag)

Kössz ezt az értelmetlen, magyartalan silány cikket.

(#6) Low Noise


Low Noise
(aktív tag)

Ha ingyen kapnék Ipadod akkor sem játszanék vele. 22-24 col alatt nem érdekel semmilyen játék. Kinőttem én már a kavarcjátékokból.

[ Szerkesztve ]

(#7) hunbi


hunbi
(tag)

Nem is olyan rég volt itt imperium galactica ipad változatról cikk. Valamelyik nap belefutottam egy ipad xcom remake játékba. Egy kicsit bénább a grafika (no jó inkább nem jön be a stílusa) de egész jónak tűnt. No kb ezt a vonalat lehetne folytatni. Stratégia, rpg, adventure, és boldogabbak leszünk. (már ha lenne tabletem persze, de idővel eljutunk tán oda is...)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.