Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog (1)

    Na akkor 1 nap használat után:
    Hát a Face felhozatalban csalódtam és itt nem a mennyiségre vagy a minőségre értem hanem arra, hogy egyszerűen a fekete keretes órára nem találni értelmes Face-t ami jól is néz ki rajta. Vannak szépen kinéző Face-ek tényleg de nem erre az órára való hanem a Watch 4 Classic-ra mert azon néznek ki igazán jól.
    Most arra értem hogy vannak olyan Face-ek amiknek az oldala nem fekete hanem mondjuk egy szín de már az is elég ha nem full fekete és hát amikor kivilágosodik a kijelző olyan szinten gagyi a hatása a megjelenített számlapnak hogy az valami hihetetlen.
    Fél nap kutatás után találtam egy olyan számlapot ami jól néz ki az órán de az is csak azért mert a hátterét át lehet állítani feketére.
    Nem tudom ti mit használtok rajta, de a letöltött 30 számlapból talán ha 4db jól nézett ki az órán.

    Fizetős fizetős fizetős fizetős... hogy ennél a roh@dt Samunál minden fizetős. Az előző Amazfit órámra millió egy face volt és mind INGYEN volt és arra 30 számlapból 20 jól nézett ki.

    De találtam olyan 690Ft-os számlapot is ami egyszerűen nem jelzi ki a lépésszámot mivel csak a Google Fit-ből tudja kiolvasni az adatokat az meg ugye nincs fent a telón mert minek legyen fent ha egyszer a Samunak van saját Health programja? Egyáltalán miért nem a Samu app-ját használja egy Samu órára kiadott Face? Ez rejtély.

    Az 1200Ft-os számlappal is megszívtam és ráadásul itt ajánlották. Megvettem, felraktam a telóra rányomok, hogy install az órára erre bejön az órán a Face oldala és ott újra meg kellene vennem mert nincs olyan hogy Telepítés.
    Teljesen mind1 hogy mit csináltam hiába vettem meg nem tudom az órára rakni mert azt írja nincs megvéve, hát ez kész komolyan... :W Visszatérítést kértem.

    Az órát egy Samu Fit 2-vel együtt használom mármint úgy hogy azt csak a munkahelyemen kötöm fel magamra és a Wacs 5-öt fent hagyom a szekrényben.
    Namármost van arra opció hogy automatán átkapcsoljon az aktuálisan viselt órára.
    Hát ez nem működik akkor ha:
    Utoljára használva volt a Wacs 5 aztán hazaérve Blutusz kikapcs.
    Amikor a cégnél bekapcsolom a Blutuszt a már átvett Fit 2-vel akkor nem kapcsol át rá hanem továbbra is a Wacs 5-öt keresi a teló tehát manuálisan kell átnyomni rá a Wear alkalmazásban. Ez a funkció CSAK akkor működik rendesen ha soha nem kapcsolom ki a telón a Blutuszt akkor valamiért rendesen átvált az aktuálisan viselt órára.

    Érthetetlen értesítési opciók amiktől a fejemet fogom. Van két opció... tehát ha a teló le van zárva akkor az órán jelenik meg az értesítés és a telón nem. Ha a teló fel van oldva akkor a telón jelenik meg az értesítés és az órán nem.
    De hol van az az opció ami a Fit 2-nél tökéletesen működik hogy mind2-n jelenjen meg az értesítés függetlenül attól, hogy éppen hogyan van használatban a két eszköz.
    Tehát ha a Fit 2 van rajtam és a telót nyomkodom jön egy értesítés az a telón és a Fit 2-n is megjelenik. Na ilyet a Wacs 5 nem tud vagy én nem tudom hol van erre a beállítás nem tudom.

    Az EKG funkció nálam nem működik rendesen hiába szorítom rá a kezemre egyszer rendesen méri a dolgot egyszer meg mintha hulla lennék nincs szívverésem, hát ez marha jó. Tehát egyszer sem sikerült a visszaszámlálás alatt az, hogy végig rendesen megmérje a dolgot. Vérnyomást már ki sem próbálnám mert sztem hasonló eredményt kapnék.

    A pulzus szám beállítása nekem hiányos és nem is értem miért lett ilyen szinten lebutítva.
    Tehát vagy nyugalmi állapotban mér 10 perceként, vagy folyamatosan mér (ami nem tudom mit jelent mert nincs oda írva semmi időköz) vagy manuálisan lehet mérni.
    Miért nem lehet manuálisan beállítani hány percenként szeretném, hogy megmérje az óra függetlenül attól hogy milyen az állapotom?

    A Wifi hol működik hol nem. Felcsatlakozik. Aztán mikor egy app-ot frissítenék kiírja hogy nincs hálózat csatlakozzak a Wifi-re. Aztán fel le kapcsolódik MAGÁTÓL majd egyszer csak hirtelen jó lesz.

    Ennyi negatív tulajdonsággal nem gondolom, hogy megérte a 110k-s árát az óra hát az 50k-s Amazfit-el nem volt semmi gondom a média lejátszáson kívül.

    Amúgy az üzemidővel, a kijelző fényerővel és a hangszórójával is meg vagyok elégedve az órának.
    A munkába járási használatnak valszeg 1 hét is lesz az üzemideje. :Y

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák